Merhaba, Ziyaretçi
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Vedib abi, izninle bir iki sey de ben eklemek istiyorum. Oncelikle forumda cok genis yazildi, biraz karistirilirsa bulunur forumda.Ikinci olarak, Vedib abi LINHOF ve ARRI orneklerini vermis. Bir de Hazelblad. Sokakta birine soylesiniz yada elinde dslr olan birine, %80 hazelblad i bilmez ama dunyanin en kaliteli orta format makinalarini yapar. Her kez alamaz o ayri ama hic mi duymadin diye de sorarlar yada hic mi okumadin, arastirmadin. Yada bir Rolleiflex. Bilinmez ama bu markalarin verdigi sonuclar da tadindan yenmez.
selam,hiç mi duymadın diye sorarlar diyorsunuz da markayı yanlış yazmışsınız
Pentax fantastik ( hobi amaçlı ) çekimlerve ekonomik imkanları az olanlar için bir numara bir ekipman fakatTürkiye de sağlam bir tüccarı olmadığı için yeterli tanıtım yapılamıyoraynı şekilde alım satım yapılamıyor. Bir kaç kişi işin karaborsacılığını yani fırsatçılığını yapıyor.Tek tük yurt dışından kaça ekipman getirtip yok pahasına satmaya kalkıyorlar.Pentax'ın tüm ürünlerini uygun fiatlara getirip Türkiye de pazarlayacak ve bu ürünlere sürekli sahip çıkacak iyi bir Tüccara gerek var.Ve bu konuda bir boşlukda var aslında birisi adam akıllı bu işe girişşe hem para kazanır hemde Türkiyede durumböyle olmaz.Böylece Pentaxcılarda uygun fiatlara bolca dilediği ekipmanlara kavuşur.Anlatmak istediğim Tüccar tipi Hem uygun fiata Sıfır ürün getirtip satacak hem de Türküyede ki 2. el piyasasını da hareketli ve canlı tutacak.İmkanı olanlar için bu yönde bir boşluğun olduğunu belirtmek isterim.Aksi halde aradığımız ekipmanlara aksesuarlar bulunmaz Hint kumaşı gibi olacak gözümüzde.Vesselam.
bu tarz bir söylemde bulunmuşşsun tabiki kesinlıkle üzerime alınmıyorum amma sonuçda yurt dışından satış yapan birisi olarak cevap vermek istedim şunuda düşünmek lazım kimse kimseyi zorlamıyor ayrıca gümrükden geçen bir üründe nasıl kaçak oluyor.
sonuçta herkes kendi rızasıyla alıyor, fiyat pahalı yada ucuz.Ercan abiyi eleştirmek yanlış olur.TR deki fotoğraf ürünleri satan firmaların(dükkanların) yapmadığı ve yapamadığı işi yapıyor.TR de bulunmayan ürünlere ulaşma imkanı oluyor en azından alıcının.
Ercan Abiyi konu veya eleştiri konusu yapmadım, Türkiye de Pentax piyasasında bazı sıkıntılar gördüm yaşadım, yorumum buna istinadendir.
Merhaba arkadaşlar sizlere bir sorum olcak ben yaklaşık 1.5 yıldır pentax k20d kullanıyorum begenerek kullanıyorum benim sorum şu lens bulamıyorum sıfır taksitli bir lens almaya kaltımda hiç bir yerde stokta yok benim size sorum su Pentax K20D 20 bin shuttur da tertemiz en ufak çiziği yok 50mm 1.7 manuel pentax lens 18-55 kit lens ve 70-210mm manuel lensim var lens daha cok portre aralıklı çalışıyorur şimdi sizce bu makineye;Tamron SP AF 17-50mm F/2.8 Di-II LD Aspherical bu lensi alıp 899 tl devam mı etmeliyim 1100 tl fark verip canon 60d kapalı kutu veren bi fotografçı var sizce ne yapmalıyım ? bu takas ne kadar mantıklı eğer pentax k20d verirsem yerine ne almam mantıklı olur görüş ve önerilerinizi bekliyorum http://500px.com/FatihDemirgz
...http://www.fotozeynep.com.tr/?do=shop&show=viewproduct&productid=5771bu lensi bu fiyata alaiblirmiyim uygun mudur ...
Başlatan LkerA
Başlatan ribuirub
Başlatan raskoooo
Başlatan ercan43