Merhaba, Ziyaretçi
0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Lütfen biraz kelime yazımına ve düzgün cümle kurmaya dikkat edermisiniz? Burada kimse kimseden dil bilgisi kurallarına tam uygun yazı yazmasını beklemiyor, sonuçta eğleniyor ve bilgi paylaşıyoruz, ama sonuçta yazılar 100'lerce kişiye hitap ediyor ve bilgi değişimi sağlıyor, o yüzden cümlelerinize biraz daha özen göstermeniz gerekir. Hitap ve cümle tarzının mahalle arkadaşlarının sokakta birbirlerine hitap seviyesinden biraz daha yukarıda olması gerekmezmi? Böylece Türkiye forumlarıda daha kaliteli ve yararlı olmazmı? Ne düşünüyorsunuz bu konuda? Bakın sizi kötülemiyorum, bende günlük yaşantımda belki sizin buraya yazdığınıza yakın tarzda konuşuyorum ama buraya o şekilde yazmıyorum, nedenini yukarıya yazdım.
Yeni başlama aşamasında olan foruma yeni üye olmuş bi insana nasıl davranılması gerekmeze güzel bir örnek Türkçe düzgün konuşulmalı ve yazılmalı ama bundan önemlisi forum gibi arkadaşlık ortamı hakim olan yerlerde bu ortamı bozacak gereksiz hareketlerde bulunmamak
Sizin bu yaptiginiz gercekten cok kirici ve rencide edici. Belki de bu uyarinizi ozel mesaj yoluyla yapmis olsaydiniz, .
Forum dostluk ve paylaşım yeri. Bilgi ve kültürün iyisi ve kötüsü olamaz, ama maalesef son yıllarda Anadolu'da "varoş" kültür ve yaşam tarzı her tarafa egemen oldu. Voroşların kültür ve yaşam tarzı destekleniyorsa diyecek lafım yok.
Kusura bakmayin ama ben de bu sekilde yapilan kisisel uyarilarin ozel mesaj yoluyla yapilmasi taraftariyim.Sizin bu yaptiginiz gercekten cok kirici ve rencide edici. Belki de bu uyarinizi ozel mesaj yoluyla yapmis olsaydiniz, arkadasimiz hicbir sekilde gucenmeyecek ve kirilmayacakti ve oneriniz uzerine bir sonraki mesajlarinda daha dikkatli olacakti...Ben de bu mesaji ozel mesaj olarak gonderebilirdim ama kasitli olarak burdan yazmayi tercih ettim... Sanirim ne demek istedigimi anlamissinizdir...
Adnan buranın kralları cbaytan ve vedip beyİkisi birbirini hep destekler,birisi ne yazarsa öbürü hemen destek çıkar.Teknik bilgiler sunarlar bol miktarda.Forumda haldun31 vardı benim en sevdiğim insanlardan biriydi onuda kırıp forumdan uzaklaştırdılar.Ha ben ne vedip beyden nede şükrü beyden bugüne kadar hiç rahatsız olmadım.İkisininde bilgili ve iyi insanlar olduklarını düşünüyorum.Sadece davranışları bazen beni kızdırıyor.Forumda sevenlerinden çok sevmeyenlerinin olduğunu biliyorum.
Adnan buranın kralları cbaytan ve vedip bey
Başlatan Kuvvet
Başlatan JoRDaN