Merhaba, Ziyaretçi
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ramazan ayında insanların daha anlayışlı olur bu da bir türk geleneği. yahut bize bu şekilde öğretildi.
Arkadaşlar tartışmalar güzel ama, kişiselleştirilerek sürdürülmesi ortamı gittikçe geriyor.Zannediyorum forumun en yaşlı üyesi benim.Tartışmaya katılan veya katılmaya niyetlenen tüm arkadaşlardan bir ricada bulunmak istiyorum:Şu ramazan günlerinin hoşgörüsüne sığınarak bu tartışmaları burada keselim mi? Ne dersiniz?
Ben bir sene kadar bir bilgisayar forumunda adminlik yaptım. Düzgün bir dil kullanmayanın mesajını kendim düzenler ardından tatlı bir dille mesaj atardım. Bakın böyle düzeltmelere gittim, lütfen sizde daha sonraki mesajlarınızda dikkatli olunuz diye. Ufak tefek şeyler, bağlaç hataları görmezden gelinebilir ama büyük hataların özel mesajla bildirilmesi ve bunun olabildiğince kibar biçimde yapılması kullanıcının forumdan soğumaması ve sevgi bağlarının güçlenmesini sağlayacaktır. Olayı bu kadar büyütmeye abartmaya gerek yok. Gün içinde gönüller kırılmış ama gerçekten gerek var mıydı? İnsanları kendinizden soğutmaya gerek yok bence. Bilgi ve dostluğa, arkadaşlık ve sıcak bir ortama ihtiyaç duyulan şu günlerde bu yaşananlara değmez gerçekten. Herkese iyi ramazanlar, iyi geceler dilerim.
Forum dostluk ve paylaşım yeri. Bilgi ve kültürün iyisi ve kötüsü olamaz, ama maalesef son yıllarda Anadolu'da "varoş" kültür ve yaşam tarzı her tarafa egemen oldu. Voroşların kültür ve yaşam tarzı destekleniyorsa diyecek lafım yok.
Başlatan Kuvvet
Başlatan JoRDaN