Gönderen Konu: Pentax K-r ile çekilen fotoğraflar  (Okunma sayısı 440989 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı healtyhead

• Üye
  • Her tercih bir vazgeçiştir!
Ynt: Pentax K-r ile çekilen fotoğraflar
« Yanıtla #270 : 30 Aralık, 2011, 00:09:48 »
Ortadaki yakışıklı koray'ın oğlan zaten Maşallah. Serdinç süpersin.  8)

Hakan abi bu fotoğraflara o kadar çok baktım ve baktırdım ki, artık "ben bu fotoğrafı bir yerden hatırlıyorum." demeye başladım :D Ayrıca Koray abinin fotoğraflarındaki keskinlik de dikkatimi çok çeken bir şeydi.
Nikon D600
Sigma 70-200mm f/2.8 EX DG APO OS HSM
Nikon Speedlight SB-800
Pentax K1000
Miranda 28mm f2.8 Macro
Lowepro 302AW

http://www.flickr.com/photos/srdnckaya/
Serdinç KAYA
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık tutulduğunda; beyaz adam paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak.

Çevrimdışı ercan69

• Üye
« Yanıtla #271 : 30 Aralık, 2011, 08:44:09 »
şimdi kafama takılan k10d ccd ve eski teknoloji kr ise cmos ve yeni acaba pişman olurmuyum misal gece çekimi seviyorum ccd iso konusunda beni üzermi?
selim kardes bence ne yapailm tam karar vermeden hangi makinayi alacagina biliyormusun istanbulda bulusmalara bir katil dene bu siteden olsun diger kardes pentax sitesindeki arkadaslarla birlikdede olabilir dene makinalari test et boyle daha kesin yargilara varirsin daha emin olursun simdi ben fikirlerimi dusuncelerimi bildirirsem olmaz istemeden seni yanlis yonlendirmem olmaz bilirsin insanlarin zevki sevdigi ayni olmuyor bir suru etken var senin deneyerek severek icine sinen makinada karar kilman daha guzel olur sonra makina bulmak kolay
https://SecreLocal.com - Dating Without Fake Profiles - No Verify - Anonymous Casual Dating -   Local Live Dating Chat

Çevrimdışı Selim

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #272 : 30 Aralık, 2011, 09:50:59 »
selim kardes bence ne yapailm tam karar vermeden hangi makinayi alacagina biliyormusun istanbulda bulusmalara bir katil dene bu siteden olsun diger kardes pentax sitesindeki arkadaslarla birlikdede olabilir dene makinalari test et boyle daha kesin yargilara varirsin daha emin olursun simdi ben fikirlerimi dusuncelerimi bildirirsem olmaz istemeden seni yanlis yonlendirmem olmaz bilirsin insanlarin zevki sevdigi ayni olmuyor bir suru etken var senin deneyerek severek icine sinen makinada karar kilman daha guzel olur sonra makina bulmak kolay

Akımdan geçenleri yazmışsın sanki abi ben çamlıcada oturuyorum seni ve gelebilecek arkadaşları acil şiddetle bekliyorum tepeye manzarada fotoluk yani tam yeri ne zaman gelebilirsin?

Çevrimdışı ercan69

• Üye
« Yanıtla #273 : 30 Aralık, 2011, 10:34:18 »
selimcim benim gelmem zor biliyorsun yurt disinda yasiyorum ama subat ortasi planlarim var tr e gelmek icin ama istanbuldaki arkadaslar zevkle size yardim olacakdir ziyaretine gelip bir cayini icecigim ama o agacin altinda tabi hala orasi duruyorsa
https://SecreLocal.com - Dating Without Fake Profiles - No Verify - Anonymous Casual Dating -   Local Live Dating Chat

Çevrimdışı Selim

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #274 : 30 Aralık, 2011, 11:03:47 »
selimcim benim gelmem zor biliyorsun yurt disinda yasiyorum ama subat ortasi planlarim var tr e gelmek icin ama istanbuldaki arkadaslar zevkle size yardim olacakdir ziyaretine gelip bir cayini icecigim ama o agacin altinda tabi hala orasi duruyorsa

bilmiyordum yurtdışında yaşadığını profilide istanbul yazınca, şimdi üzüldüm neyse gelince artık..

Çevrimdışı ercan69

• Üye
« Yanıtla #275 : 30 Aralık, 2011, 11:05:19 »
insallah selim ama dger kardeslerimde yardimci olacakdir inan

Çevrimdışı Selim

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #276 : 30 Aralık, 2011, 14:13:24 »
insallah selim ama dger kardeslerimde yardimci olacakdir inan

bende hep cevap bekliyorum sende ısrarla yineliyorsun sağolasın ama baksana kimse cevap vermiyor köreleceğim galiba bu hevesten kimse demiyorki gelde benim dslr ye bak nedir ne değildir öğren tanı işimiz sana kaldı demek seni bekleyeceğiz artık. :(

Çevrimdışı ercan69

• Üye
« Yanıtla #277 : 30 Aralık, 2011, 14:38:57 »
 :) yok selim sen bir bulusma topigi ac iki sitede birden amaclarini anlat kesin arkadaslar yaridmci olur istanbulda olan yada ziyarete gelen istanbulu

Çevrimdışı ercan69

• Üye
« Yanıtla #278 : 30 Aralık, 2011, 14:40:53 »
ARKADASLAR SELIM KARDESIMIZ ICIN BIR YARDIM EDELIM KR VE K10 OLAN ARKADASLAR BULUSUN SELIMLE MAKINALARI BIR TANISIN PENTAX AILESI GENISLER SAGOLUN YARDIMLARINIZ ICIN

Çevrimdışı gokhanakarsu

• Üye
    • Profili Görüntüle
    • gokhanakarsu - 05377238540
« Yanıtla #279 : 30 Aralık, 2011, 14:46:53 »
ARKADASLAR SELIM KARDESIMIZ ICIN BIR YARDIM EDELIM KR VE K10 OLAN ARKADASLAR BULUSUN SELIMLE MAKINALARI BIR TANISIN PENTAX AILESI GENISLER SAGOLUN YARDIMLARINIZ ICIN
ercan abi Selim kardeşimiz(abimiz) bence yeni başlayacaksa çok düşünmesin k-r alsın ben iki makineyide gördüm k-r daha uygun amatörler açısından hem modları hem iso başarısı açısından,ama maddi açıdan zorluyorsa k-r, tabiki k10 tavsiyemdir.ben böyle düşünüyorum.
Pentax K-7/ Pentax 18-55WR / Olympus E-PL2 / 17mm f2.8 / Helios 77M-4 f1.8 + Helios 44 Silver / Konica Hexanon 52mm f1.8 / 25mm cctv

Çevrimdışı Selim

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #280 : 30 Aralık, 2011, 16:57:34 »

abi sağol bende ısrarla makinayı buradaki arkadaşlardan bir gün deneyerek görmek isterim direk alıp hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum şimdi belki yine al pişman olmazsın diyenler olacaktır ama ben rahat rahat denemek istiyorum.

Çevrimdışı ercan69

• Üye
« Yanıtla #281 : 30 Aralık, 2011, 17:56:30 »
en guzeli selim

Çevrimdışı healtyhead

• Üye
  • Her tercih bir vazgeçiştir!
« Yanıtla #282 : 30 Aralık, 2011, 19:09:02 »
ercan abi Selim kardeşimiz(abimiz) bence yeni başlayacaksa çok düşünmesin k-r alsın ben iki makineyide gördüm k-r daha uygun amatörler açısından hem modları hem iso başarısı açısından,ama maddi açıdan zorluyorsa k-r, tabiki k10 tavsiyemdir.ben böyle düşünüyorum.

Eğer deneme şansın falan olmazsa bence Gökhan arkadaşımızın dediğine uy Selim hocam. Bence sonuna kadar haklı. Yine de karar senin.
Nikon D600
Sigma 70-200mm f/2.8 EX DG APO OS HSM
Nikon Speedlight SB-800
Pentax K1000
Miranda 28mm f2.8 Macro
Lowepro 302AW

http://www.flickr.com/photos/srdnckaya/
Serdinç KAYA
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık tutulduğunda; beyaz adam paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak.

Çevrimdışı gokhanakarsu

• Üye
    • Profili Görüntüle
    • gokhanakarsu - 05377238540
« Yanıtla #283 : 30 Aralık, 2011, 19:22:26 »
sonuçta amaç fotoğrafsa ekipmana çok takılmamak lazım.yoksa fotoğraf adına hiç iyi işler çıkaramıyor insan...kaldıki söylediğimiz modeller kalitesini kanıtlamış modellerdir. en basit yapılı giriş seviyesi AF motoru bile olmayan nikon d40la bile olağanüstü fotoğraflar çekenler var ! bakınız : http://pixel-peeper.com/cameras/?camera=403
Pentax K-7/ Pentax 18-55WR / Olympus E-PL2 / 17mm f2.8 / Helios 77M-4 f1.8 + Helios 44 Silver / Konica Hexanon 52mm f1.8 / 25mm cctv

Çevrimdışı Selim

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #284 : 30 Aralık, 2011, 22:30:31 »
kimse makinasını paylaşmak istemiyor anlaşıldı..

Pentax 16-45mm ile Tamron 17-50 Kıyaslama, Inceleme Testi....

Başlatan ikarahal

Yanıt: 21
Gösterim: 47715
Son İleti 29 Kasım, 2013, 18:50:59
Gönderen: haldun31
pentax me super aldım fakat..

Başlatan esriler

Yanıt: 3
Gösterim: 12578
Son İleti 26 Mart, 2015, 11:52:52
Gönderen: Baha
Pentax hakkında genel bilgi.