Merhaba, Ziyaretçi
0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar bakın refik'i anlamıyorsunuz ama en doğrusunu bu kardeşimiz söylüyor. Diyor ki ; babacım konuyu böyle açmaya falan gerek yok. birinin aklına gelir.. samyang olur, sigma olur, tamron olur, a olur, b olur.. marka farketmez. gider der ki bayiye.. kardeşim ben siteyim.. ben mağazayım.. ben facebook hayran sayfasıyım.. yani bir kitlem var.. bana mevcut ürünlerinden.. 5 kişi, 10 kişi, 20 kişi, 50 kişi sayılarına göre toptan satış fiyatlarınızı verin der fiyatı alır.. sonra gelir buraya, diğer siteye.. başka markaların sitelerine.. istediği her yere yazar.. der ki fiyat bu almak isteyen gelsin der. Kişiler o zaman toplanır. Ne zaman kişi sayısı 5-10-15-20 olur o zaman herkes parasını aktarır ürününü teslim alır. Böyle tombala çeker gibi 1 olduk, 2 olduk diye boşa günlerce fiyat belirsiz kalarak zaman kaybetmeye gerek yok. haytaertu'nunda dediği gibi uymayan sonradan listeyi yarıya indirecek hadi bi daha liste mi topluycaz? onu mu bekliycez ? bu iş ticarettir. herkesin parası kendi cebinindir. önce alacam der sonra almaz kimse de kimseye ne kırılabilir ne küsebilir. mağazadan bile ürün aldığınızda 30 gün içinde kayıtsız şartsız iade hakkınız var ne küsmesi ? ne kötü olması ?.. Ancak bir ticaret yapılacaksa ticarette en güvenilir söz şahsın değil firmanın sözüdür. Burada alıp, almayacağı ( ben dahil hiçkimse ) garanti olmayan bir liste ile firmaya gitmektense.. firmadan alınan garanti fiyatla buraya gelinir.. almak isteyen o zaman gelir.
yaşım küçükmüş boşversene sitenin en büyüğü gelsin onun dediği olsun madem
valla fiyat eğer uygun olursa samyang 14 alabilirim bende.
Başlatan mremre
Başlatan nordlys
Başlatan ercan69
Başlatan EcMaRnE