Merhaba, Ziyaretçi
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selamlar,Simdi Ercanla bulusup birlikte ziyaret ettik magazayi. Yanlis anlama oldugunu belirttiler. Sonuc olarak 120 usd fiyati foruma ozel 180TL.- olarak fixledik.Hikmet senden rica etsek topiğin basligini Duzeltme olarak yazip fiyat 180tl gunceller misin.Sent from my Turkcell T20 using Tapatalk 2
daha çok portre çekimlerinde kullanmayı planlıyorum anlık çekimler için kullanmayacam...Benim merak ettiğim nokta şu makine diyafram ve enstantane ayarı verdikten sonra aynı ayarı flaş için de mi uygulayacaz?
ve bazı pentax makinalarla uyum sağlamıyor bunun içinde aparat almanız gerekeblir almadan önce bir arkadaşdan veya bir mağzadan deneyin derim
sadece pentax makinalarda böyle bir sorun yapıyor başına gelen varmı bilmiyorum k7 ile kullanan varmı birşey diyemiyeceğim ama yurt dışı sıtelerinde okudum konusunu k5 le yaşayan vardı başka bir k5 kullanıcısının da başına gelmemiş uymuş neyle kaynaklı bir bilgim yok örneğin ama bu senin makinandada başına gelecek anlamına gelmez deneyerek yada k7 kullana bir arkadaşa rica edebilirsin kendi makinasında denemesi için
bak topiğin başında toplu alım yapacağımız firmanın adı adresi iletişim kuracağın kişiler var konu hakkında seni bilgilendirir kargoda yapıyorlar olmadı çalışmasada geri alırlar anlaşırsın 2 ilanlar bölümünde bir kardeşimiz satılığa çıkarmış güvenerek iletişime geçersin anlaşırsınız fiyatıda makül
Başlatan ercan69