Merhaba, Ziyaretçi
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hadi bakalım hikmet ben son kozumu oynamadım:
ben lensi tanımaya çalışrken bu keratalar çok güzel oynuyorlardı:)iki güzel yorum moralimi düzeltti.lens müthiş yalnız ben star serisini böyle kaliteli fotolar verdiğini gördükçe yanımdan ayıramam gibi geliyor.renklerin doğallığı ise ayrı bir hoşluk:)çok tşk.ederim
ben k7 yi bildiğin çeşmede yıkadım yahu sen ne diyorsun .koydurma fotoyu şimdi:))))
Elinize sağlık bu en son yüklemiş olduğunuz fotoğrafta en fazla dikkatimi çeken çöp tenekesi ve köpek oldu. Ama fotoğraf yarım olmuş diye üzüldüm. Çöp tenekesini daha geniş açıdan alsaydık bir kadraj olabilirdi. Bu arada kuşada iyice merak saldınız. Sabır işi ve gerçekten emek isteyen bir iş. Kolay gelsin size.
yunus bey bugüne kadarki yol gösterici yorumlarınız sayesinde birşeyler başarmaya çalışıyorum.tşk.ederim .saygılarımla. murat kardeşim istersen lensi kargoyla göndereyim birkaç hafta sende kalsın.çok hoş çekimler yapacağına eminim.mutlka sende beğeneceksindir.görüşmek dileğiyle.
murat kardeşim inşaalah hatayda görüşürüz ama teklifim her daim geçerli.araman yeterli.yazın mutlaka görüşelim :)kendine iyi bak.