Gönderen Konu: yurtdışı..  (Okunma sayısı 22727 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

abcde

• Ziyaretçi

Çevrimiçi vedib

• Teknik Danışman
  • Üye
    • Profili Görüntüle
Ynt: yurtdışı..
« Yanıtla #16 : 05 Ocak, 2013, 22:00:39 »
   Öncelikle Pentax K-30 alacaksanız "bFeel" nikli Bahattin'le irtibata geçmenizi tavsiye ederim. Sizi daha sağlıklı yönlendireceğini sanıyorum. Aşağıdaki linki gözden geçirmenizi tavsiye ederim.
       http://www.pentaxturk.com/forum/index.php/topic,1791.0.html

Öncelikle Pentax K-5 alacaksanız "bFeel" nikli Bahattin'le irtibata geçmenizi tavsiye ederim. Sizi daha sağlıklı yönlendireceğini sanıyorum. Tahmin ettiğim kadarıyla NAR garantili, taksitli, daha ucuz ve risksiz......................
      Ayrıca forumda çok temiz 2.el satışı olan Pentax DSLR modellere göz atmanızı tavsiye ederim
« Son Düzenleme: 05 Ocak, 2013, 22:08:29 Gönderen: vedib »

Çevrimdışı marki

• Üye
    • Profili Görüntüle
    • PentaxTurk
« Yanıtla #17 : 06 Ocak, 2013, 00:24:23 »
Vedi Bey'in de söylediği gibi site olarak bu konularda yardımcı oluyoruz, bFeel nikli arkadaşımızla iletişme geçerseniz size detaylı bilgilendirmeye yapacaktır.

Çevrimdışı mrl.ztrk

• Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 06 Ocak, 2013, 11:38:04 »
Bahattin beyle görüşmüştüm yılbaşından önce saolsun fiyat, bilgi vs konusunda yardımcı oldu fiyatları bana iletti. Bu o kadar zor bi süreçmişki her an her fikir değişebiliyor :) Sonuçta en faydalı ve hayırlısına ulaşırım inş. :))) Buradaki herkesde çok ilgili bu çok hoşuma gitti..:)

Çevrimdışı Peker N.Burak

FotoKolik Photography Studio ; www.fotokolik.org

NEW Baby Canon 5D MK3 | Canon 6D | Tokina 16-28mm F2.8 ATC Pro FX | Sigma 35mm F1.4 ART | 24-70MM F2.8 L II | 50mm F1.2 L | Canon 85mm F1.8 | Sigma 70-200mm F2.8 EX DG OS | Pixel Mago TTL Flash | Pixel Kıng Pro Trigger

abcde

• Ziyaretçi
« Yanıtla #20 : 06 Ocak, 2013, 20:25:45 »
http://www.amazon.com/Pentax-K-5-Digital-18-55mm-Black/dp/B0043M6F1E/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1357496138&sr=8-4&keywords=pentax+k5
900 dolar yani 1600tl
türkiyedede 2425tl

arada 825tl fark var.kargo parası-gümrük riski-yurtdışı alışverişlerde sıkça karşılaştığımız sorunlar
ve en önemliside arkadaşımızın bilgisiz ve yabancı oluşunuda hesaba katarak tavsiyede bulundum.
k5 denen bodynin wr lensle birlikte 2. elde 1850 tl gideri var türkiyede peker burası hollanda değil.
ayrıca allah rızası için yurtdışından ürün getiren insanda görmedim ben hiç (enver abim dışında.kendisinin bana ve birkaç arkadaşımıza hiç menfaat gütmeden yardımları olmuştur)

Çevrimdışı gokhanakarsu

• Üye
    • Profili Görüntüle
    • gokhanakarsu - 05377238540
« Yanıtla #21 : 06 Ocak, 2013, 21:21:02 »
ben en iyisi susayım ! isteyen kolayına hangisi geliyorsa onu yapsın bence.Güney abi herkes kendi durumuyla değerlendiriyor fiyatları, o yüzden sen mantıklı fikirlerini söylesende böyle absürt şeyler yazılabiliyor karşılığında ;)
Pentax K-7/ Pentax 18-55WR / Olympus E-PL2 / 17mm f2.8 / Helios 77M-4 f1.8 + Helios 44 Silver / Konica Hexanon 52mm f1.8 / 25mm cctv

Çevrimdışı ercan69

• Üye
« Yanıtla #22 : 07 Ocak, 2013, 00:12:58 »
ben en iyisi susayım ! isteyen kolayına hangisi geliyorsa onu yapsın bence.Güney abi herkes kendi durumuyla değerlendiriyor fiyatları, o yüzden sen mantıklı fikirlerini söylesende böyle absürt şeyler yazılabiliyor karşılığında ;)

gökhan hayatta hiç bir şey absürt değildir.fikirsiz olmak absürt fikirden daha iyi olamaz bazen en iyi dediğin fikirler uzakdan en sevdiğin yada seviyorum diye  tanımladığın yada sevmediğin bile olsa insanlara açtığı zararları tahmin edemezsin ....gerisi gelir insan manzaraları anettedolar 27 cilt ercan69 dünya markası telif hakları satılmaz izinsiz kullananların hakkında cezayi işlemler başlatılır
https://SecreLocal.com - Dating Without Fake Profiles - No Verify - Anonymous Casual Dating -   Local Live Dating Chat

Çevrimdışı ercan69

• Üye
« Yanıtla #23 : 07 Ocak, 2013, 00:53:48 »
hud süresi

115. (Ey Muhammed!) Sabırlı ol, çünkü Allah güzel iş yapanların mükâfatını zayi etmez.
https://SecreLocal.com - Dating Without Fake Profiles - No Verify - Anonymous Casual Dating -   Local Live Dating Chat

Çevrimdışı gokhanakarsu

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 07 Ocak, 2013, 01:17:17 »
gökhan hayatta hiç bir şey absürt değildir.fikirsiz olmak absürt fikirden daha iyi olamaz bazen en iyi dediğin fikirler uzakdan en sevdiğin yada seviyorum diye  tanımladığın yada sevmediğin bile olsa insanlara açtığı zararları tahmin edemezsin ....gerisi gelir insan manzaraları anettedolar 27 cilt ercan69 dünya markası telif hakları satılmaz izinsiz kullananların hakkında cezayi işlemler başlatılır

ercan abi benim o yazdığım şey(absürt) bazı arkadaşların usluplarına oldu, fikirlerine değil.yanlış anlaşılmasın konu sen veya kimsenin fikri değil.diğer forumda da tartışma yaşamıştım Pekerle yine alaycı tavırları hoş değil, tekrar tartışma çıksın istemiyorum.çünkü bir sonuca varılamıyor.
Pentax K-7/ Pentax 18-55WR / Olympus E-PL2 / 17mm f2.8 / Helios 77M-4 f1.8 + Helios 44 Silver / Konica Hexanon 52mm f1.8 / 25mm cctv

Çevrimdışı ercan69

• Üye
« Yanıtla #25 : 07 Ocak, 2013, 01:50:17 »
yok yok gökhanım aslında uzun yazımıda nedense göndere basdım netten düşdüm karşılıklı oturup çay içseniz çok iyi anlaşırsınız nasıl abine söz verdin buluşmaya geldin inşallah bir gün skydada toplu oturum açıp sohbet edeceğiz.farklı şeyler çıkacak ortaya bu net oratamı inan a yazsan z  ye gidiyor inan bana tartışma çıkamaz neden çıksın 

Çevrimdışı gokhanakarsu

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 07 Ocak, 2013, 01:57:37 »
insallah abi.dogru net ortaminda iletisim zayif ve bir noktaya kadar malesef , mimik yok ses tonu yok vurgu yok o yuzden yazdiklarimizi 2 kez gozden gecirmekte fayda var insanlari incitici kirici olabiliriz ;)

Çevrimdışı ercan69

• Üye
« Yanıtla #27 : 07 Ocak, 2013, 01:58:26 »
bu arada abini kırmadın buluşmaya geldin  sana teşekürlerimide borç bilirim gökhan

Çevrimdışı ercan69

• Üye
« Yanıtla #28 : 07 Ocak, 2013, 02:11:39 »
aynen gökhan inan sabahlara kadar skyda yorum yapıyoruz ben gökhan ve serdinç ve iki arkadaş daha hoş sohet oluyor bu işin pro olayınıda araştırcağım gerekirse ben karşılayaçağım ücretini sitede özel görüntülü oda olayı falan çok farklı ben yalan söylemem kulaklarınıda çınlatıyoruz konuşuyoruz senden dediğin gibi mimikler jestler farklı .konuyu değiştireeğim bundan yıllar önce  bir van depremi topiği açılmışdı konuan farklı bizde site medyatörlü olan bir arkadaşla topikde konudan farklı sohbete daldık ikisaniyelik iş haa içmekden eylenceden falan abooooh ne terbiyesizliğim kaldı ne hakaret  ve bu adamlar birlikde oturup çay içdiğimiz adamlar aslında oda farklı uzun konu yani gökhanım valla değmez tek laf diyeceğim bu pentax adını uydukca fotodan nefret ediyorum bak bu konuda nerelere çekilir gider artık bilinmez
valla fotodan konuşmak ve tartışmak yerine dost olalım herşeyi bırakmak lazım bu makinalar şeytan içadı otomatik moda al çek bundan ibaret
gerisi gelecek  ercan69 dünya markası anettodlar telif hakları satın alınamaz izinsiz kullananlar hakkında cezai işlem yapılır

Çevrimdışı ercan69

• Üye
« Yanıtla #29 : 07 Ocak, 2013, 02:22:06 »
 :) :D meral hanımında açtığı konu nerelere geldi değilmi okusa nerden açtım demez inşallah afyona gelince onunda bir çayını içeceğiz inşallah toplu gezilerimizde olacak projeler dahilinde :D
« Son Düzenleme: 07 Ocak, 2013, 02:29:28 Gönderen: ercan69 »