Merhaba, Ziyaretçi
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar büyük resimlerin üzerini tıkladığınızda sıradan fotolardan nasıl harikalar yaratıldığını görürsünüz.3 veya 4 fotodan foto birleştirilerek manipüle böyle olur:) http://carasdesign.ro/howismade-compiledwork-/october-2012
Ah böyle şeyler yapabilsem keşke. Gerçekten başka kaynaklarda da görmüştüm. Hatta 500px te biri yapmıştı bu tarz bir şey kullandığı fotoğraflarıda göstermişti. Gerçekten yetenek ve yaratıcılık bunların yaptıkları tamamen.
Bence gayet hos olmus Kemal eline saglik.
Vayy anasınıı.. Sitemizde bir manüpilasyoncu gelişiyor ! Kemal biraz kişisel portrelere falan geçtin mi bu işten gelir etmeye bile başlarsın ben sana söyleyim.
yok hacı benim mesleğim var Allah'a şükür.. Şu uzmanlığı kazanim bana yeter Bu işler zevk sadece, hobi olarak yaptığın işten para kazanmaya çalışırsan zevk diye birşey kalmaz Çarpıcı bir örnek de vermek isterdim ama burda söylemek uygun olmaz
Kemal baya iyi olmuş yaa eline sağlık Yapıcı eleştiri istersen hemen yapayım, dağlar PS uygulanmış fotoda eğrilmiş ama karşılaştırma yapmadığın zaman fark edileceğini sanmam
teşekkür ederim gökyüzüne daha çok alan ayırmak için dağ fotoğrafının dikey boyutunu düşürmüştüm ondan olmalı. Güzel görünüyorsa sorun yok