Gerçekten güzel bir özellik gelmiş sitemize. Her türlü konuda bu RSS olayı varmı acaba? Bakmadan yazıyorum direk konuyu okuyup yazıyorum hani varsa zaten bu mesajı gönderdikten sonra görmüş olacağım. Ama ben dahil bir çok üyelerimiz istedikleri konu başlığında işaretledikten sonra istediği yerlerden haberdar olacak.
Örnek ekipman arayan biri satılık başlığına RSS geçebilecek ve ne satılıyor haberi olacak böylelikle daha güncel ve daha hızlı ekipman da dizebilir duruma göre. Veya örnekte de belirtmiş olduğun gibi. Body özellikleri veya gelişmeleri hakkında bilgi sahibi olabilecek.
Ben direk yapıyorum benim bilgi almak istediğim bölümleri. 
Aslında üyelere zaten haberdar edilme hizmeti sunuyorduk. İsteyen istediği bölümde yada konuda, "Haberdar Et" butonu yardımıyla olan biteni e-posta üzerinden takip edebiliyordu. Zaten üyeleri mesaj attıkları konulara otomatik olarak abone ediyorduk. Ancak bu RSS'e göre daha az pratik. Ve ziyaretçilerin böyle bir hizmetten yararlanmaları sözkonusu değildi.
RSS ile üye olan olmayan herkes faydalanabilecek.

Ve çok daha pratik.
Ne yazıkki biz türk kullanıcılarda RSS kültürü çokça gelişmemiş. Bence herkes PentaxTürk dışı genel anlamda RSS kullanmayı öğrenmeli. Öğrenciyseniz bağlı olduğunuz fakülte duyuruları, yada çeşitli haber sitelerinin son dakika haberleri, veyahut hisse senedi almış olduğunuz şirketin halka yapmış olduğu açıklamaları anında ücretsiz görebilirsiniz. Kota dostudur.

PentaxTürk dışında 17 sitenin RSS kaynaklarını takip ediyorum.