Merhaba, Ziyaretçi
0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bafra deltası kuş cenneti şunun şurası en fazla 30-40 km uzakta... Kafa dengi bir pentaxçı bulamadım şu dar çevrede... kuş cenneti gibi izbe yerlere de gündüzlerin kısa olduğu kış günlerinde gidesi gelmiyor insanın... Tabii bir de eldeki 55-300mm pek de yeterli gelmiyor ornito için aslında ... İyi kamuflaj ve kasık çizmeleriyle çözülür belki mesele ama dediğim gibi sağlam bir ekip lazım fotoğraf gezileri için... Bu fotoğrafı geçen hafta Kızılırmak üzerindeki eski Çetinkaya Köprüsü'nde çektim... Köprü kemerlerini daha geniş almak isterdim ama fotoğrafı yerden yukarıya doğru çekmek zorunda kaldığımdan ve güvercinler de tam kemerlerin üzerinde olduğundan ancak bu açıyla yakalayabildim... Güvercinlerin gözünü seveyim; her tarafta bol bol var..
Geçen sene Adnan (Kuvvet) arkadaşımızdan test etmek için ödünç aldığım FA* 300mm lensle birkaç çekim yapmışım. Harddiskimde tekrar keşfedince paylaşayım dedim. Malesef sadece ördek bulabilmişim Adnan lens gerçekten çok keyifliydi, tekrar teşekkür ederim.
Başlatan lucky06
Başlatan cbaytan
Başlatan JoRDaN