Merhaba, Ziyaretçi
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
fotoğrafları öğleden sonra 13 14 civarında cektim diyaframı kısma sebebim bu hocam ışık fazlaydı kış günüde olsa güneş yakıyodu
Adnan Bey'den aldığım fa 300'ü bugün deneme şansım oldu. sıvacı kuşu.bazen bu kuşun benimle dalga geçtiğini düşünüyorum. kendisine tam olarak yaklaştırmıyor. ama kaçıp gitmiyor da. saatlerce peşinde süründürüyor. süründürüyoru mecazi olarak yazmadım. bu kuş için süründüğüm olmuştu daha önce
Tekrar hayirli olsun, gule gule kullanin.Insallah memnun kalirsiniz... Zaten lense alistikca, karakteristigini cozdukce aldiginiz sonuclari daha da merakla bekliyor olacagim.Sizin Sivaci Kusuyla yasadiginizin benzerini ben gectigimiz hafta Kizilirmak Deltasinda hayatimda ilk defa o kadar yakindan gordugum Yali Capkini ile yasadim, resmen benimle dalga gecti Kucuk bir dere yataginda bir o tarafa bir bu tarafa ucusup durdu, mesafem de yakindi ama o kadar hareketliydi ki bir turlu duzgun fotograflayamadim. Ayrica havanin da oldukca bulutlu ve vaktin de aksama yakin olmasi isimi iyice de zorlastirdi.Insallah tekrar gorme sansi bulabilirim...
lens hayırlı olsun hocam yalı capkınına ben daha hiç denk gelemedim
Başlatan lucky06
Başlatan cbaytan
Başlatan JoRDaN