Gönderen Konu: SMC PENTAX - M 135mm 3.5 LENS NEREDEYSE SIFIR ORİJİNAL KUTUSUNDA...  (Okunma sayısı 19600 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı healtyhead

• Üye
  • Her tercih bir vazgeçiştir!
SMC PENTAX - M 135mm 3.5 LENS NEREDEYSE SIFIR 155'E DÜŞTÜ
« Yanıtla #15 : 06 Mart, 2013, 23:27:32 »
Üstadım ne kirletmesi,estağfurullah.Lens satılır, ya da satılmaz.Sorun  değil ki,zaten gelecek haftaya kadar duracak.Sonrasında başka bir yerde satacağım;) yani bu lens elde kalmaz,siz de biliyorsunuz:) Amaç işte böyle sizin gibi arkadaşlarla tanışmak ve birşeyler paylaşmak.Satış bahane;) Geçen hafta 35mm 2.4 lens koymuştum 275 'e foruma.İki gün sonra talep gelmeyince çektim.325'e gitti başka yerde . Yani süreli koymamın nedeni , forumdan ihtiyacı olan birileri varsa işine yarayacak bir arkadaşa gitsin diye.Yoksa zaten hemen hemen tüm lenslerimi yurtdışına sattım.Hayırlısı bakalım.Bu hafta geçsin.Olmadı gene öyle olacak ;)
Tüh bee, 35 i kaçırmışım. Ben görmedim mi acaba o ilanı :/ ben genelde portre çekerim. Yeni lens aldım Murat abi'den (nordlys) Samyang-A 85mm; 35 i dde ekleyebilseymişim demirbaş listeme iyi olacakmış ama hayırlısı bu işler :) 35 ya da 28 denk gelirse bilgim olsun o halde :D
« Son Düzenleme: 07 Mart, 2013, 19:46:15 Gönderen: asahiflexi »
Nikon D600
Sigma 70-200mm f/2.8 EX DG APO OS HSM
Nikon Speedlight SB-800
Pentax K1000
Miranda 28mm f2.8 Macro
Lowepro 302AW

http://www.flickr.com/photos/srdnckaya/
Serdinç KAYA
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık tutulduğunda; beyaz adam paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak.

Çevrimdışı happyprince

• Üye
  • Mehmet Halis
    • Profili Görüntüle
Serdinç bey,
Bugünlerde yeni aldığım 100mm Pentax macroyu kullanıyorum.Süper portre çekiliyor.beklediğimden kat kat daha iyi çıktı portre kalitesi,açıkçası 35mm o kadar keskin ve iyi değildi.İyi ki sattım diyorum şimdi,onun üzerine para ekleyip aldım macro lensi.İyi de yapmışım diyorum.Peki sizde 50mm 1.7 yok mu?A olanını alırsanız diyaframı body'den de ayarlayabilirsiniz.Efsane portre lensidir kendisi ;) Ben de yeni edindim.Keskinlik bıçak gibi maşallah ;)
"İnsan gördüğüne inanır,inandığını da görür."
Pentax K50
Pentax HD -DA 16-85mm F3.5-5.6ED DC WR

Çevrimdışı healtyhead

• Üye
Bende 50mm f 2.0 var. Arkadasmin ama bn kullaniyrm smdilik. Gercekten cok guzel lensler bu 50mm ler. Ven samyangi alirken baya bi arastrdm, yaklasik 1 sana 7 ay falan, nasip buguneymis :) kullanmadm ama size sammy 85i de tavsiye edebilirim :) elime gecen ilk firsatta 100mmyi de icem, merak ettm dgrusu :)) bugune kadar hep makro ozellgni duydugum icin portre olark pek dusunmemistm isin acikcasi :)
Nikon D600
Nikon Speedlight SB-800
Pentax K1000
Miranda 28mm f2.8 Macro
Lowepro 302AW

Serdinç KAYA
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık tutulduğunda; beyaz adam paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak.

Çevrimdışı happyprince

• Üye
  • Mehmet Halis
    • Profili Görüntüle
Serdinç bey,
Birinden bulabilirseniz bence bir deneyin 100mm macro lensi.Çok memnun kaldım ben şahsen portrede.Bokeh 1.7 gibi olmasa da keskinliği müthiş.Zaten keskinlikte macro lensler çok ileridir diğerlerine göre.Tabii gerçek makro lensleri kastediyorum.Macro zoomları değil.
Pentax K50

Çevrimdışı happyprince

• Üye
  • Mehmet Halis
    • Profili Görüntüle
Arkadaşlar Pazartesi ilanı kaldırıyorum.Sırf satılsın diye son bir indirim yapayım.İnanın elimde fazlalık,üçüne beşine de bakmıyorum.Son fiyat 155 TL ve kargo da bana aittir.Sıfır gibi lens,işine yarayacak bir arkadaşa gitsin artık  ;)
Pentax K50

Çevrimdışı haldun31

• Üye
    • Profili Görüntüle
serdincin lensi çok güzeldi:)ben bu lensi alırım pentax me ye takarım.serdinç gibi fotolar çekemem ama denerim en azından.şaka bir yana bir tel verirseniz görüşelim derim.saygılar
Allah ne verdiyse:)

Çevrimdışı healtyhead

• Üye
serdincin lensi çok güzeldi:)ben bu lensi alırım pentax me ye takarım.serdinç gibi fotolar çekemem ama denerim en azından.şaka bir yana bir tel verirseniz görüşelim derim.saygılar

Veeeee Haldun abi voleyi vuruyoooor :D Estağfirullah Haldun abi, sen varken ben yanında acemi bir çaylak :D Hayırlı olsun abim, sevindim vallaha :D

Nikon D600
Nikon Speedlight SB-800
Pentax K1000
Miranda 28mm f2.8 Macro
Lowepro 302AW

Serdinç KAYA

Çevrimdışı haldun31

• Üye
    • Profili Görüntüle
serdinç kardeşim aldık bakalım lensi.artık kullanmayı senden öğrenirz. :D

Çevrimdışı healtyhead

• Üye
serdinç kardeşim aldık bakalım lensi.artık kullanmayı senden öğrenirz. :D

Abim hayırlı olsun, güle güle kullan. Sana gitmesine de ayrıca sevindim :) Artık beraber öğreniriz :D

Bu arada sizin için de hayırlı olsun "happyprince" :D (kusura bakmayın adınızı bulamadım :) )
Nikon D600
Nikon Speedlight SB-800
Pentax K1000
Miranda 28mm f2.8 Macro
Lowepro 302AW

Serdinç KAYA

Çevrimdışı Baha

• Admin
  • Üye
    • Profili Görüntüle
Şimdi, lens satıldı mı? :D
PENTAX K-3
SMC PENTAX-FA* 1:2 24mm IF AL
SMC PENTAX-FA 1:1.8 31mm AL Limited
SMC PENTAX-FA 1:1.9 43mm Limited
SMC PENTAX-FA 1:1.8 77mm Limited

I'm a Photographer, not a Terrorist.

Çevrimdışı haldun31

• Üye
    • Profili Görüntüle
alındı pazartesi kargolanacak inşaallah. ;)

Çevrimdışı rsimsek

• Üye
  • Pentax aşkına !
    • Profili Görüntüle
Alana da satana da hayırlı olsun. İyi günlerde kullanırsınız inşallah.. Tabi fotoları bekliyoruz.. ;)
Ekipman: Pentax K-5IIs + Pentax DA 18-135mm WR + Tamron SP AF 17-50mm f/2.8 XR Di II LD Aspherical [IF]
Amatörler "ekipmanları" için, profesyoneller "para" için, ustalar ise "ışık" için endişe eder!

Çevrimdışı haldun31

• Üye
    • Profili Görüntüle
artık elime geçti.sıfır olarak satsam satarım:)memet beye satışta gösterdiği ilgi ile dostane tavırlarından dolayı tşk.ederim.görüşeceğimiz bir arkadaşımız daha oldu.sıra fotolarda inşaallah

Nadir Lensler: Pentax "K" 28mm f3.5 / "K" 50mm 1.2 / M 75-150mm

Başlatan R1

Yanıt: 16
Gösterim: 44285
Son İleti 09 Nisan, 2014, 14:20:26
Gönderen: R1
_____ En Keskin 50mm yani Pentax M 50mm f/1.7 üstelik Tertemiz _____

Başlatan sydbarret

Yanıt: 4
Gösterim: 21679
Son İleti 20 Mart, 2015, 07:03:33
Gönderen: sydbarret
SATILDI ** PENTAX SMC DA 16-45mm f/4 *** SATILDI ***** !!!!

Başlatan adr

Yanıt: 1
Gösterim: 22758
Son İleti 18 Şubat, 2012, 15:34:41
Gönderen: ercan69
*** (SATILDI) *** PENTAX SMC DA* 55mm f/1.4 SDM *** (SATILDI) ****

Başlatan adr

Yanıt: 7
Gösterim: 23680
Son İleti 02 Nisan, 2012, 21:18:49
Gönderen: adr
*** (SATILDI) *** PENTAX SMC 55-300mm f/4-5.8 (SATILDI)

Başlatan adr

Yanıt: 6
Gösterim: 21755
Son İleti 24 Nisan, 2012, 23:03:26
Gönderen: soneryen