Merhaba, Ziyaretçi
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şuan evde değilim. Uygun da değilim ancak konu yorumlarını takip ediyorum ve belirtme ihtiyacı hissettim.Bu saatten sonra projenin iptali söz konusu değil. Kesinlikle kemer yapılacak. 75 şart sayı değil ama 75 olursa çok rahat oluruz. 50 olsa da 40 olsa da eksik kalanı cebimden koyarak tamamlayacağım. Her şekilde kemer yapılacak. Umarım hesapta olmaya problemler çıkmaz ki şuan öyle bir problem yok.
evet bu ii haber gerçekten ama 22'de kalmış durumda.. konunun ilk baştaki heyecanı yokmuş gibi bu endişe verici :s eğer böyle giderse sizi çok zorlamış olacak bu durum baha bey şahsen ben de eksik kalanı cebimden tamamlayacağım durumuna elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Bu sevindirici haber
Tek makinem var ama madem bu yola çıkıldı, bir tane istemiştim ikiye çıkarıyorum siparişimi. EFT'yi yarın öğleden önce gönderirim inşallah.
bende alırım ama benim kemeri yarışma hediyesi yap baha.6 tane var ayrı ayrı modellerden bende.
Merhaba Bahattin kardeşim, an itibariyle 2 adet için ödemeyi hesabına aktardım. Listeye yazarsan sevinirim.İyi günler dilerim..
Bahattin Abi, yarın 2 Nisan günü hesabınızı kontrol edersiniz.
kemer için paypalla almak istedim sipariş ver düğmesine basıyorum paypal hata veriyor baha normalmi.1 yılık abonelik yaptım onu ödedi kemeri ödeme işlemine geçince paypal açılmıyor.yoksa değişik bir zavazıngo mu yapmak lazım?
Başlatan Baha