Gönderen Konu: Nerden Bulabilirim ?  (Okunma sayısı 7677 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı okanarslan

  • Üye
  • **
  • İleti: 41
    • Profili Görüntüle
Ynt: Nerden Bulabilirim ?
« Yanıtla #15 : 01 Mart, 2013, 09:09:03 »
Günaydın herkese,
Ya çok üzülerek 1-2 yorumda ben ekleyeceğim. Bende yaklaşık 10 yıl pentaxı her türlü eleştirilere karşı çok keyifle ve 1 gün bile sorun yaşamadan kullandım. Çok şükür o kadar hor kullanmama rağmen 1 kere bile tık demedi..
Ancak iş bulunabilirlik (lens, aksesuar) konusuna gelince sıkıntımız had safhada. Tüm çabalar belirli bir kullanıcı olan bizlerle sınırlı. Lens almakta satmakta bu grubun içinde kalıyor.
Benim yaşadığım süreci neredeyse hepiniz farketti. Sistemi sadece FF sevdam nedeni ile değiştirmeyi düşünmem bana acaip stresli bir sıkıntı yaşattı.. Markamızın piyasası malesef yok denecek durumda. Allahtan kullanıcılar olarak bizler varızda lensler bodyler el değiştiriyor.
Diyeceğim makine performans olarak seni hep mutlu edecek bu konuda hiç şüphen olmasın ama iş için herhangi bir nedenle satmak zorunda kalırsan işte o zamanı iyi düşünmen gerek. Yoksa hiç durma al bir K-5...
Bu arada hayyamda Vehbi abi de bir tane çok temiz K5 var. 2.000 shutterda. Kit lens ile birlikte 1500 tl diyordu. Dün uğradığımda söyledi isteyen olursa diye..
« Son Düzenleme: 01 Mart, 2013, 09:11:22 Gönderen: okanarslan »