Merhaba, Ziyaretçi
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
keşke yakında olsaydık size bu lenslerin bazılarını denetebilirdim .ankara buluşmalarına gelmek nasip olursa çoğunu denetebilrimde.sizde öyle karar verirdiniz.sadece önerim acele etmeyin zevkinizi belirleyin.eş dost çekmek içinde pahalı lens almayın.fotodan anlayanların çoğu özel fotolar için özel lens kullanır.önce kendi özelinizi belirleyin derim.saygılarımla
sen yazılanlara itibar et, sonuçta elimizde 50-135 yok ki satacak sana övelim. üstelik almışsın zaten. güzele herkes güzel der, o lens güzel, portre için de yeterli, sen sonuçta stüdyo da portre çekmeyeceksin ki her aralık için limited alasın. elbette , portre için aps-c de 85, ff de 135 öneririz, biz de biliriz onu al bunu al demeyi, ama bir süre sonra tak çıkardan sıkılacağını ve ilk mesajlarında yazdığın aralıklı lens kullanma eğilimini gördüğümüz için 50-135 sana yeter de artar bile dedik. geniş açı için de bir tane 12-24 al, macro için de bir tane 100mm bütün ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılarsın. ben macro lens ile portre çektim aşırı detay verdiği için pek sevemedim, özellikle bayanlar hiç istemez aşırı detayı 50-135 in portresi daha bir hoşuma gitti.
Hayırlı olsun. Olay oldu senin K-5 II ya. Eline geçsin de çek artık doya doya. Bayağı bekledin. Umarım sorunsuz olur.
Bugün K5 II + 18-135mm lens sahibi oldum çok şükür, Hikmet (Jordan) arkadaşıma yardımlarından ve bu makineye sahip olmama vesile olduğundan dolayı çok teşekkür ediyorum...
hayırlı olsun. en güzel ve mutlu anlarınızı çekmeniz dileğiyle güle güle kullanın.
Öncelikle yeni makinanız hayırlı olsun. Sizi yarışmalarımızda görmek isteriz.
Yeni makine seslerini çok duyuyoruz. Eee yarışma yaptığımızda da fotoğraf eklemek farz yani. Zaten yakın tarihte yarışma etkinliği yaparız. 2014 içinde de kesinlikle ödüllü yarışma olacak.
baha siteye fotoğraf yüklemek çok zahmetli. k-5 ii ile çektiğim fotoğrafları paylaşmak için uğraşmıştımda bayağı zordu vazgeçtim bende. bu olayı düzzeltebilirseniz çok iyi olur.
Başlatan SemihBirbir