Merhaba, Ziyaretçi
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu sorunun muhatabı benim. Hangi ticari ilişkide havale masrafını alıcı ödermiş. Ben ürün için 1100 TL + Kargo diye anlaşmışım. Havale masrafını da karşıya yüklemek bence uyanıklık. Üstelik satıcıdan banka hesap numarası istenmiş ve hesap numarası olmadığını söylemiş ve sadece posta çeki hesabı olduğunu belirtmiştir. PTT'nin posta çeki hesabı için kestiği komisyonu neden ben ödeyeyim. Üstelik bu olayda bu kesintiyi bildiğim için satıcıyı uyararak banka hesabını istedim. Ama satıcı banka hesabı için benim banka hesabım yok, arkadaşımın hesap numarasını hesap numarasını verince güvenli alışveriş için tarafımca kapıda ödemeli alşıveriş tercih edilmiştir. Yani satıcı dopruyuda söylemiyor.10 liranın lafı mı olur diyen arkadaşlara da bir sözüm var. 1100 liralık mal satan neden 10 liranın hesabını satıcı yapıyor?
Mutlu biten sonları hep sevmişimdir.. Hava güzel şimdi fotoğraf zamanı..
İTAŞDEMİR BEY BEN BU GÜNE KADAR YAPTIGIM ALIŞ VERİŞİN HADDİ HESABI YOKTUR BEN KAC DEFA ÜRÜN ALDIYSAM HER DEFASINDA HAVALE ÜCRETİNİ BEN ÖDEDİM KAC DEFA ÜRÜN SATTIYSAMDA HEP ALICI ÖDEMİŞTİR VE BUNU HERKESDE BÖYLE YAPAR AYRICA NEDEN SAHIBINDEN VE GİTTİDİ GİDİYOR GİBİ SİTELERDE GET İLE ALIŞ VERİŞ YAPANLAR ÜRÜNÜN FİYATI ÖRNEGİN 500 İSE GET İLE SATIYORKEN 550 YAPIYOR DİYE BUNUDA DÜŞÜNDÜNÜZMÜ BEN SÖYLİYEYİM BU 50 TL FAZLALIGI SİTE KOMİSYON OLARAK KESİYOR SATICILAR NEDEN BU PARAYI EKLIYOR OZAMAN 500 OLARAK GET DEN SATIS YAPSIN ELINE 450 GECSIN OZAMAN AYRICA BEN HER 3 AYDA BİR BANKAYA AİDAT ÖDEMEYE MECBUR DEGILIM VE 3 YILDIR PTT BANKASINI KULLANIYORUM 1 DEFA BİLE BENDEN KART PARASI İSTEMEMİŞTİR NEDEN BOYLE BIR AVANTAJIM VARKEN BANKAYLA CALISAYIM AYRICA BANKA İLE ALİ BEY UCRETI HAVALE ILE BANA GÖNDERSEYDİ HAVALE ÜCRETİNİ ÖDEMEYECEKMİYDİ
pil yokken neyle çıkacağız
pil yollayayim abi 4 tane k5 icin var. Isterseniz mavi gokyuzu ve gunes yollayayim mersin civarindan HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yok mu K-r piliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii