Merhaba, Ziyaretçi
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
çünkü ortada adam gibi bir distributor yok ayrıca pentaxın pazarlama stratejisi de pek yok maalesef
reklam yerine fiyat kırsın biz de güzel güzel prime lensler alalım.
Aynen, millet bilmiş kime ne Ama fiyatın düşmesi için birim maliyetin düşmesi gerek. Onun için de satış hacminin artması. Onun için de öncelikle ihtiyaca cevap verme falan aslında hepsi birbiri ile ilişkili.
zaten reklam yaparsa fiyatlar yükselir, bakın televizyonlara en çok reklam veren markalar kendi kategorilerinde en pahalı olanlardır. nerden çıkaracak o reklamın parasını, o reklama inanıp o ürünü alanlardan. daha hiç hem çok reklamı çıkan hem de hem kaliteli olup hem ucuz olan bir ürün görmedim. konu başlığına dönersek, Türkiye gibi bir ülkede sınırlı sayıda kullanıcısı olan bir marka en azından kendi markasını hep canlı tutan bu tür forumlara reklam vererek en azından bu tür forumlara destek olabilirdi benim anladığım, bu şekilde bir destek olmaya EVET ama televizyon ya da gazetelerde reklam verip ondan sonra da bunun parasını ürününü alan tüketiciden çıkarmaya HAYIR, biz reklam istemiyoruz o zaman biz ucuz kaliteli mallar istiyoruz, bırak bilinmezse bilinmesin hiç umurumda değil
Konuyu açarken, bu siteye ditribütör reklamından kastım siteye bir gıdım da olsa destek olması bir yana ''gönlümüz birlikte, sizin duygu ve düşüncelerinizi dikkate alıyoruz'' mesajı almaktır... pentaxturkey sitesi de şu anda faal değil. kala kala pentaxturk sitesi kaldı elimizde... Ben olsam bu sitelerin varlığını, pentaxın türkiyedeki geleceği için önemserdim... belki de önemseniyordur da bizim haberimiz yoktur... umarım öyledir..