pentax k10 d body 2 gb sandisk sd kart braun marka çanta 500 tl
k10d shutter sayısı 32900 dür makineyi kullanmaktayım değişebilir iki lcd de koruyucu kaplama vardır lcd lerde cizik yoktur
pentax k10 d batarya grip 2 tane yan sanayi yedek pil 150 tl
pentax k5 body 1100 tl
shutter sayısı 40300 dedir seri numarası 39 ile başlıyan seridendir sensörde leke problemi yoktur 2 yıldır sorunsuz bi şekilde kullanmaktayım 2 lcd ekranda da koruyucu vardır büyük ekrandaki koruyucuda hava kabarcıkları mevcuttur makineyi aldığımdada vardı keyfekederdir değiştirilebilir
phottix marka pentax k7 batarya grip yan sanayi yedek batarya 150 tl
batarya gripte kullanım izleri mevcuttur 4 yıldır kullanmaktayım
pentax f zoom 28 80 f3.5- 4.5 makro modlu 100 tl
lens temizidir ön arka orjinal değildir arka kapak su bidonu kapağıdır 6 aydır lensi sorunsuz bi şeklide kullanmaktayım lensin içerinde toz kıl tüy mantar yokturdiyafram halkası netlik halkası zoom halkası sorunsuzdur geniş açı manzara portre ve makro çekimlerde kullandım
lens ff uyumludur filmli pentax MZ 50 makinamda hem manuel hem otamatik sorunsuz kullandım
sigma AF 24 70 DG Macro f2.8 82 mm uv nd8 filtre 1000 tl
lensi 3 yıl önce İstanbuldan almıştım aldığım kişi yurt dışından sıfır getirdim demişti
lens ff uyumludur filmli pentax MZ 50 makinamda hem manuel hem otamatik sorunsuz kullandım
lensin içerinde toz kıl tüy mantar yoktur netlik halakası diyafram halkası zoom halkası sorunsuzdur
ön kapak arka kapaj 82 mm parasoley tamdır lensin kutusu kullanma klavuzu kağıtları tamdır
yanında kenko marka 82 mm uv filtre ve marumi marka 82 mm nd 8 filtre vericem
Eskişehirde Anadolu üniversitesinde cihazlar görülüp denenebilir
ben anadolu üniversitesinde radyo tv bölümünde çalışmaktayım 2008 yılından beri pentax kullanıyorum ekipman alıp kullanıp satıyorum
ağustos ta askere gideceğim ve k5 2 s ya da k3 kafayı taktığımdan satılıktır
pentax 14 mm 2.8 lens , pentax k5 2 s ve k3 body ler ile takas olur