Gönderen Konu: Sonbahar Fotoğraflarımız  (Okunma sayısı 28709 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı caucassian

• Üye
    • Profili Görüntüle
Ynt: Sonbahar Fotoğraflarımız
« Yanıtla #75 : 27 Ekim, 2014, 15:53:03 »
Yedigöllerde çadır kurmak için izin, ücret vs nedir acaba öyle her isteyen istediği yere kuruyor mu bilgin var mı?

ayrıntısını bilmiyorum. ama çadır kurmak için ayrılmış alanlar var. bazı yerlerde çadır kurmak yasaktır tabelaları vardı. çok fazla sayıda çadır vardı. kısmet olursa ben de düşünüyorum kamp kurmayı. o doğal güzelliğin tadına ancak öyle varabilir insan.
Anadan Babadan Atadan Köylüyüm.

Çevrimdışı haldun31

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #76 : 27 Ekim, 2014, 16:42:30 »
gökhan bey yedigöllerde çadır kurmak serbest ama iki ayrı alan ayrılmış.su tuvalet mescit vb. hizmeti var.ama yemek içmek yok.çadır başına ücret var. çadır günlük 20tl falandı.ama tavsiye etmem.çok ama çok gürültülü bir ortam.gecede aynı sıkıntı devam ediyor.amaç dinlenmekse daha yorgun ayrılırsınız.ayrı noktalara çadır kurdursalar rahatta aynı yere toplanıyorsunuz.birde gelen ziyaretçilerden ve sorulan sorulardanda yorulursunuz.çadır kurmak isterseniz ben size başka yerleri özelden tavsiye ederim.hem keyif alırsınız hemde çok güzel dinlenirsiniz.bu arada murat kardeşim tadını çıkartmışsın ve güzel fotoları çekmişsin tebrik ederim. :)
Allah ne verdiyse:)

Çevrimdışı fatihtekin88

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #77 : 27 Ekim, 2014, 16:50:17 »

Yağlıboya gibi olmuş resmen Murat Abi... Eline sağlık... :)
İnstagram:  fatihtekin88

Pentax Sevgisi // 2x Lubitel 2 // Nikon d600 + BG // Nikon 24-85G VR // Nikon 50mm 1.8d // Nikon SB-900 // Slik f630 // 64-32 gb hafıza kartları

Çevrimdışı gokhans

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #78 : 27 Ekim, 2014, 17:02:19 »
gökhan bey yedigöllerde çadır kurmak serbest ama iki ayrı alan ayrılmış.su tuvalet mescit vb. hizmeti var.ama yemek içmek yok.çadır başına ücret var. çadır günlük 20tl falandı.ama tavsiye etmem.çok ama çok gürültülü bir ortam.gecede aynı sıkıntı devam ediyor.amaç dinlenmekse daha yorgun ayrılırsınız.ayrı noktalara çadır kurdursalar rahatta aynı yere toplanıyorsunuz.birde gelen ziyaretçilerden ve sorulan sorulardanda yorulursunuz.çadır kurmak isterseniz ben size başka yerleri özelden tavsiye ederim.hem keyif alırsınız hemde çok güzel dinlenirsiniz.bu arada murat kardeşim tadını çıkartmışsın ve güzel fotoları çekmişsin tebrik ederim. :)

Tamam teşekkürler,  çadır/kamp danışmanımız belli oldu.
Niyet iyi akibet iyi

Var işte bişeyler

Çevrimdışı caucassian

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #79 : 27 Ekim, 2014, 17:09:43 »

teşekkürler Haldun Abi. ayrıca bilgi için de teşekkürler. bu çadır konusunda ekşisözlükte seninkine benzer yorumlar okumuştum. yazarlardan bir tanesi, oradaki görevlilerden rica etmiş, kamp alanı dışında bir yere çadırını kurmasına müsaade etmişler. ikili ilişkileriniz iyiyse kamp alanı dışında gözlerden uzak noktalar için izin alabilirsiniz. yoksa Haldun Abi'nin dediği gibi çok içiçe çadırlar. toplama kampı gibi

Çevrimdışı caucassian

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #80 : 27 Ekim, 2014, 17:11:16 »

Yağlıboya gibi olmuş resmen Murat Abi... Eline sağlık... :)

çok teşekkürler Fatih. evet bu fotoğraf benim de çok hoşuma gitti. işin kötü tarafı burada çok fazla fotoğraf çekemedim :( adamlar tutturdular Gölcük'e gideceğiz diye.

Çevrimdışı caucassian

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #81 : 27 Ekim, 2014, 17:23:29 »
devamı gelecek fotoğrafların. sırada Gölcük var. klasik gölcük karelerim mevcut :)

Çevrimdışı Ferhat0316

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #82 : 16 Kasım, 2014, 11:31:39 »
K-5 55-300
FOTO3913 by Ferhat Turlak, on Flickr
FOTO3949 by Ferhat Turlak, on Flickr
K-5+ K1000 + SMC Pentax-DA 12-24mm F4 ED AL [IF] +SMC PENTAX DA 18-55mm f3.5-5.6 AL WR+SMC PENTAX-A 50mm f1.7+Pentax SMC-FA 100mm F2.8 Macro WR Lens+PENTAX smc DA L 55-300mm F4-5.8 ED+Tamron AF 17-50mm F/2.8 Di-II LD+Pentax fgz540 flaş
+Manfrotto 055XPROB+Manfrotto 498RC2 Midi Ball Head+LOWEPRO FLIPSIDE 400 AW+Cullman Protector Maxima 330

Çevrimdışı JoRDaN

• Üye
  • Hikmet SiR
    • Profili Görüntüle
    • Hikmet Sir Photography
« Yanıtla #83 : 16 Kasım, 2014, 13:05:28 »
Arkadaşlar Chicago'dan herkese selamlar, uzun zamandır siteye falan giremiyorum şimdi tepede Sonbahar Fotoğraflarımız diye başlığı görünce benimde geçtiğimiz haftalarda telefonla çektiğim fotoğrafları sizlerle paylaşmak istedim. Sürekli fotoğraf makinemi yanımda taşıyamadığım dan telefonla çektim tabi ki çektikten sonra daha kaliteli olaydı diye keşke de demedim değil hani. :)

Çok uzatmadan bunlarda benden gelsin....

İyi seyirler dilerim..

Nikon D750
Nikon 24mm‑70mm ‑ F/2.8
Nikon 50mm - F/ 1.4
Nikon 70-200mm VR II - F/2.8

www.hikmetsir.com
Instagram: @hikmetsir