Merhaba, Ziyaretçi
0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok iyi bir girişim. Yönetim olarak pasif. Adminleri gereksiz insanlardan oluşmuş bir forumdu. 3-5 kişinin kendi malı gibi kullandığı bir forumun uzun süre kalması imkansızdı. Adında PENTAX ibaresi,adı geçen hiç bir oluşum PENTAX düşmanı bir düşüncede olamaz. Bu adice davranışa ben son verecektim benden önce davrandılar. Başkası satın aldı. PENTAX markasını kötülemeye başlamıştı.Diyeceksiniz ki PENTAX babamızın malımı neden kendi malım gibi davranayım. Bu düşüncede olanlar ahlak anlayışı zayıf insanlardır. Sen yıllarca PENTAX kullan sonra başka markaya geçtiğinde PENTAX'ı kötülemeye başla. Be adi kişilik PENTAX kötüydü neden yıllarca kullandın. Neden hala PENTAX sitesinde atıp tutuyorsun . Tekrar ediyorum gereksiz ve pasif insanların yönetiminde olan bir oluşumdu. www.pentaxkötülemenoktası.com diye dalga geçiyordu insanlar.Daha söylemek istediğim çoook şey var ama o kişiliksizlere fazla söz söylemeye gerek yok.
yazdıklarınıza aynen katılıyorum bende pentax turkıye kapandıktan sonra buraya gecenlerdenım burası daha sıcak samımı sohbetlerın yapıldıgı yararlı paylasımların oldugu bir forum, yalnız şunu da belırtmelıyımkı pentax turkıyede hersey daha duzenlıydı ve buraya göre cok daha fazla bılgı ve paylasım vardı...
benim.dusuncem alan adi alinmis alinmamis onemli degil. bu sitenin tek eksigi bence organizasyon/bulisma konusunda bence sifir.
muhalefet yapmak istemem ama acilip acilmayacagi kesin degil tekrar forumun. acilmayacaksa ve topicler bu foruma tasinmayacaksa bana ne yarari var ama acilacaksa da cok guzel bir olay. pentaxturkiyenin topic sayisi ve katilim haylice fazlaydi
Son 1 yıldaki paylaşımlar ve katılımlarda bu sitenin gerisinde kalmıştı.
yine de acilmasi ya da pentaxturkeydeki gereksiz topiclerin elekten gecirilip, faydali olacak topiclerin bu foruma eklenmesi gerektigi dusuncesindeyim. Forum daha da zenginlesecektir. Yoksa soruda da soruldugu gibi 5 yillik birikim cope mi atilacak forum tekrar acilmazsa?
hayirli olsun guzel bir adim olmus fakat eski foruma erisimin kapali olusu pek sevindirmedi. en azindan baska bir url ile salt okunur bir sekilde acilirsa, uyeler bir sekilde oradan yararlanmaya devam edebilir. Diger foruma acimasizca yapilan haksiz elestiriler pek hos olmamis. Iki forumda da uzun zamandir (PTurk - 1.5, PTurkiye 2+ sene) cogunlukla okuyucu olarak bulunuyorum, pek cok kez iki taraftan da faydalandim. Forumlardan hic kimseyi birebir tanimiyorum ama her ikisinde de guzel insanlar epeyce var(di). Diger forumdaki birkac kisinin isguzarligini tum foruma mal etmek cok dogru gelmedi. Bu konudaki rahatsizligimi belirtmek istedim. Yoksa bu forumdan herhangi bir rahatsizligim bulunmamakta, mutlu mesut yasiyorum