Merhaba, Ziyaretçi
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Pek anlamam bu işlerden ama arkadaş vakti zamanında crv-raw4 ve free lander arasında kalıp Free lander almıştı tercih sebebim neydi bilmiyorum...Sadece görünüş olarak RAW4 çok güzel duruyor diyeyim...
SUV kullanan biri olarak Crv ise baktığınızın bir üst kasa modelini tavsiye ederim. Sizin baktıklarınızı kullanan bir abim vardı, dert yanıp duruyordu. Şanzıman vs vs. Raw4 tercih ederim ben olsam. CRV ye göre daha dayanıklı bir araç.
freelander amerikan değildir, yanından bile geçemez Amerikan; Ford Ex serisi ( Explorer, Expedition), Chevy Tahoe, blazer vs vs vs
4.0 kullanıyorum 97 Ford Explorer. LPG ile aşırı dur kalk trafikte 20 litre lpg yakıyor. Ve araç 2450 kg. Bilgin olsun. Ona göre kıyasla
Mtv ne kadar?
Bence arazide kullanacaksan iki modeli de alma kesinlikle bide eski model alacaksan aklında bulunsun benzinli al lpg li yıllarca kullanılmış araba sorun çıkarır zamanla kendin taktırırsan uzun yıllar sorunsuz kullanırsın. Bana kalırsa arazide kullanacaksan o aralıkta arabalara bakacaksan Suzuki Grand Vitara al derim yolda bırakmaz özellik bakımında daha iyi ve yeni model alabilirsin büyüklük olarak bagaj iç hacim daha konforlu ve kullanışlı. Forester de alabilirsin veya Mıtsubishi