Gönderen Konu: Honda CR-V mi Toyota RAW4 mü  (Okunma sayısı 30302 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı caucassian

• Üye
    • Profili Görüntüle
Honda CR-V mi Toyota RAW4 mü
« : 15 Ocak, 2014, 23:48:31 »
2003-2004 model hem arazide kullanabileceğim, hem de asfaltta kullanabileceğim bir suv almayı düşünüyorum. crv ile raw4 arasında gidip geliyorum. tecrübesi olanlar fikirlerini paylaşırsa mutlu olurum.

ayrıca satılık honda civic elegance 2012 model beyaz, otomatik 19000 km'de otomuz var. ilgilenenler özelden mesaj atabilir.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-honda-civic-elegance-otomatik-150539253/detay/
Anadan Babadan Atadan Köylüyüm.

Çevrimdışı Aylak adam

• Üye
    • Profili Görüntüle
Ynt: Honda CR-V mi Toyota RAW4 mü
« Yanıtla #1 : 16 Ocak, 2014, 00:41:15 »
Pek anlamam bu işlerden ama arkadaş vakti zamanında crv-raw4 ve free lander arasında kalıp Free lander almıştı tercih sebebim neydi bilmiyorum...Sadece görünüş olarak RAW4 çok güzel duruyor diyeyim...
Pentax K 5
Tamron Af 17-50 mm F2.8(IF)
Tamron 70-200 f/2.8 Di LD zoom
SMC Pentax-M 50mm F1.7
Jüpiter 9 85mm f2
MIR-1B 37mm f2.8
YN560-II Flaş

Çevrimdışı Suha

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 16 Ocak, 2014, 12:39:59 »
SUV kullanan biri olarak Crv ise baktığınızın bir üst kasa modelini tavsiye ederim. Sizin baktıklarınızı kullanan bir abim vardı, dert yanıp duruyordu. Şanzıman vs vs.
Raw4 tercih ederim ben olsam. CRV ye göre daha dayanıklı bir araç.
Pentax Anıları

Nikon D3
Nikon AF-S 24-70mm f/2.8G ED Nano

Çevrimdışı Suha

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 16 Ocak, 2014, 12:40:49 »
ASlında vakit ve sabrınız varsa AMerikandan başkasını tavsiye etmem de :D Bağlanırsınız kopamazsınız :)
Pentax Anıları

Nikon D3

Çevrimdışı caucassian

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 16 Ocak, 2014, 14:24:26 »
Pek anlamam bu işlerden ama arkadaş vakti zamanında crv-raw4 ve free lander arasında kalıp Free lander almıştı tercih sebebim neydi bilmiyorum...Sadece görünüş olarak RAW4 çok güzel duruyor diyeyim...
aslında en iyisi freelander. arkadaşınızın tercih sebebii yüksek ihtimalle freelander'in dizel olması olabilir. ama o kadar eski bir araçta dizel motor sahibini üzer gibi geliyor bana.

Çevrimdışı caucassian

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 16 Ocak, 2014, 14:27:35 »
SUV kullanan biri olarak Crv ise baktığınızın bir üst kasa modelini tavsiye ederim. Sizin baktıklarınızı kullanan bir abim vardı, dert yanıp duruyordu. Şanzıman vs vs.
Raw4 tercih ederim ben olsam. CRV ye göre daha dayanıklı bir araç.
aslında hond'ya tercih etme sebeplerimden en büyüğü honda'nın marka olarak otomatik şanzımanda çok iyi olması. artı crv raw4'ten biraz daha büyük. ben raw4 alacaktım, raw4'lere de bakıyordum ama hanımın bir tanıdığı crv almış. hanımın dayatmasıyla crv'yi de alternatifler arasına koydum. Amerikan derken, freelander'i kastediyorsun sanırım. benim de çok hoşuma gidiyor onlar. ama o kadar eski bir araba dizel olursa sıkıntı çıkarır diye korkuyorum.

Çevrimdışı Suha

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 16 Ocak, 2014, 19:41:02 »
freelander amerikan değildir, yanından bile geçemez :)
Amerikan; Ford Ex serisi ( Explorer, Expedition), Chevy Tahoe, blazer vs vs vs :D
Pentax Anıları

Nikon D3

Çevrimdışı caucassian

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 16 Ocak, 2014, 23:40:30 »
freelander amerikan değildir, yanından bile geçemez :)
Amerikan; Ford Ex serisi ( Explorer, Expedition), Chevy Tahoe, blazer vs vs vs :D
:) abi bana 2000 motor bile fazla geliyor Türkiye şartlarında

Çevrimdışı Suha

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 17 Ocak, 2014, 00:44:06 »
4.0 kullanıyorum :P 97 Ford Explorer. LPG ile aşırı dur kalk trafikte 20 litre lpg yakıyor. Ve araç 2450 kg. Bilgin olsun. Ona göre kıyasla :)
Pentax Anıları

Nikon D3

Çevrimdışı Aylak adam

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 17 Ocak, 2014, 00:47:52 »
4.0 kullanıyorum :P 97 Ford Explorer. LPG ile aşırı dur kalk trafikte 20 litre lpg yakıyor. Ve araç 2450 kg. Bilgin olsun. Ona göre kıyasla :)
Mtv ne kadar?
Pentax K 5
Tamron Af 17-50 mm F2.8(IF)
Tamron 70-200 f/2.8 Di LD zoom
SMC Pentax-M 50mm F1.7
Jüpiter 9 85mm f2
MIR-1B 37mm f2.8
YN560-II Flaş

Çevrimdışı lewel123

• Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 17 Ocak, 2014, 03:17:10 »
Forester , Forester , Forester gerisi yalan dolan...
Pentax k-5

Pentax DAL 50-200

Çevrimdışı metinerdemistanbul

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 17 Ocak, 2014, 11:07:11 »
Bence arazide kullanacaksan iki modeli de alma kesinlikle bide eski model alacaksan aklında bulunsun benzinli al lpg li yıllarca kullanılmış araba sorun çıkarır zamanla kendin taktırırsan uzun yıllar sorunsuz kullanırsın. Bana kalırsa arazide kullanacaksan o aralıkta arabalara bakacaksan Suzuki Grand Vitara al derim yolda bırakmaz özellik bakımında daha iyi ve yeni model alabilirsin büyüklük olarak bagaj iç hacim daha konforlu ve kullanışlı. Forester de alabilirsin veya Mıtsubishi :)

Çevrimdışı Suha

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 17 Ocak, 2014, 13:29:52 »
Mtv ne kadar?
şuan kasgo değeriyle yeniden hesaplanma işleminden sonra yıllık 750 lira civarı.
Pentax Anıları

Nikon D3

Çevrimdışı Suha

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 17 Ocak, 2014, 13:32:33 »
Bence arazide kullanacaksan iki modeli de alma kesinlikle bide eski model alacaksan aklında bulunsun benzinli al lpg li yıllarca kullanılmış araba sorun çıkarır zamanla kendin taktırırsan uzun yıllar sorunsuz kullanırsın. Bana kalırsa arazide kullanacaksan o aralıkta arabalara bakacaksan Suzuki Grand Vitara al derim yolda bırakmaz özellik bakımında daha iyi ve yeni model alabilirsin büyüklük olarak bagaj iç hacim daha konforlu ve kullanışlı. Forester de alabilirsin veya Mıtsubishi :)

Karbiratörlü lpg sistemleriyle karşıtırıyorsunuz herhalde :P Yeni sistem lpglerde heleki Zavoli, brc, prins gibi markaların sistemlerinde hayatta sorun çıkmaz. Yeterki montaj işlemi düzgün yapılmış olsun. Şahsen 4000 CC amerikanda Zavoli kullanıyorum. Hiçbir dert sıkıntı yaşamadım. İlaveten araçta 22" jant lastik takımı var. Hani üzerindeki yükü anlatmak babından söylüyorum.
Pentax Anıları

Nikon D3

Çevrimdışı caucassian

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #14 : 18 Ocak, 2014, 01:35:56 »
teşekkürler.
sadece arazi için olmayacak benim alacağım. hem asfalt hem de light arazi diyelim :) öyle aşırı of-road olmaz diye düşünüyorum. forester'i hanıma kabul ettiremiyorum :) benden çok hanım kullanıyor arabayı. ama suzukiler ezelden beri hoşuma gider. değerlendirebilirim aslında. fiyat aralığı olarak 30-40 bin arası düşündüğüm için modeli çok yükseltemiyorum.