Gönderen Konu: K-r bu fiyata önerir misiniz?  (Okunma sayısı 5497 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı clouseau

• Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
K-r bu fiyata önerir misiniz?
« : 26 Ocak, 2014, 18:20:30 »
Şimdiden cevaplaytacak arkadaşlara teşekkürler. İlk kez DSLR alacağım.2-3 aydır kitap dergi internet vb. bilgimi arttırmaya çalışıyorum. Pentax k-10  kullanan bir arkadaşımın da katkısıyla Pentax K-5 almayı düşünüyordum ancak sıfırı 2550 tl altında hiç göremedim. K-30 bakayım dedim o da 1800 TL den başlıyordu. İkinci ellere de sitemizde ve sahibinden. de takibe başladım. Bugün vatan computer de Pentax K-r yi 12 taksit 1099 TL ye görünce (http://www.vatanbilgisayar.com/Foto%C4%9Fraf%20Makinesi/pentax-k-r-k-r-124mp-prime-ii-hdvideo-30-lcd-16000-iso100-25600-li-ionaa-sr-18-55mm-bl/productdetails.aspx?I_ID=56485) bir araştırayım dedim ve oldukça tatminkar olacağını düşünmeye başladım. Video dan ziyade fotoğraf çekmek için kullanacağım. Ne dersiniz bu fiyata K-r almak sizce de en iyisi mi?(Artan döviz fiyatları ile K-5 ve K-30 un daha da pahalılaşacağını düşünüyorum)

Çevrimdışı PENTAX

• Üye
    • Profili Görüntüle
Ynt: K-r bu fiyata önerir misiniz?
« Yanıtla #1 : 26 Ocak, 2014, 18:57:07 »
Bu fiyata bu döviz kurunda çok çok iyi. Ama Vatan Bilgisayar hafta sonu indiriminde ve stokta yok diyeceklerdir. İlk dslr için 2. el bir makine ile başlayabilirsin.

Çevrimdışı clouseau

• Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 26 Ocak, 2014, 19:27:42 »
Şubelerini aradım ellerinde 1 adet kaldığını söylediler. Teşhir ürünüymüş...

Çevrimdışı itasdemir

• Üye
  • pentax kardeşliği
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 26 Ocak, 2014, 20:09:47 »
öncelikle aramıza hoşgeldiniz, doğru platformdasınız :)

ben olsam o fiyata K-r almam, üzerine çok az koyarak ikinci el K-5 alabilirsin, ya da geçen gün bu forumda vardı bir iki tane ikinci el K-r ilanı sanırım satıldı ama sahibinden de bulabilirsin 700 lira civarı K-r, üste artan parayla da lens alırsın, boşver sıfır ürünü, bahsettiğin iki üründe üretimi durmuş modeller, artık stoklardakiler satılıyor, gerek yok, ama K-r konusunda çok emin değilim, çok arıza veren bir model, bir kaç kişiden duymuştum flaş arızası vs. şu ara sahibinden de gördüm 1250 liraya K-30 satan var, güvenilir biri ben kendisinden bir tane lens aldım, irtibata geçerseniz bir miktar indirimle K-r fiyatına alabilirsiniz,

iyi forumlar

Çevrimdışı fatihtekin88

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 26 Ocak, 2014, 20:40:45 »
öncelikle aramıza hoşgeldiniz, doğru platformdasınız :)

ben olsam o fiyata K-r almam, üzerine çok az koyarak ikinci el K-5 alabilirsin, ya da geçen gün bu forumda vardı bir iki tane ikinci el K-r ilanı sanırım satıldı ama sahibinden de bulabilirsin 700 lira civarı K-r, üste artan parayla da lens alırsın, boşver sıfır ürünü, bahsettiğin iki üründe üretimi durmuş modeller, artık stoklardakiler satılıyor, gerek yok, ama K-r konusunda çok emin değilim, çok arıza veren bir model, bir kaç kişiden duymuştum flaş arızası vs. şu ara sahibinden de gördüm 1250 liraya K-30 satan var, güvenilir biri ben kendisinden bir tane lens aldım, irtibata geçerseniz bir miktar indirimle K-r fiyatına alabilirsiniz,

iyi forumlar

Bu sese kulak verin :)
İnstagram:  fatihtekin88

Pentax Sevgisi // 2x Lubitel 2 // Nikon d600 + BG // Nikon 24-85G VR // Nikon 50mm 1.8d // Nikon SB-900 // Slik f630 // 64-32 gb hafıza kartları

Çevrimdışı clouseau

• Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 26 Ocak, 2014, 21:09:40 »
Her ikinize de teşekkürler ...

Çevrimdışı osmanmert

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 26 Ocak, 2014, 21:22:04 »
Merhaba,

Ben bir buçuk yıldır K-r kullanıyorum. Ne bir arızası oldu ne de flaş problemi. Çok yeniyim fotoğraf çekiminde ve makinemden çok memnunum. ilk aldığımda 2000 tl civarında idi ve ben hongkong üzerinden 1450 tl civarına getirtmiştim beyaz olan modelini. sizin şu an söylediğiniz fiyat bence çok iyi. ilk olarak daha kompakt bir modelle başlamak istemiştim ve iyi ki de öyle yapmışım diyorum. K-r nin özellikleri bence hala geçerli olan bir modeldir ve 6 fps gibi değere sahiptir. çok fazla uzatmayayim, ben tavsiye ederim.
Kr, 18-55, 35, 55-300

Çevrimdışı itasdemir

• Üye
  • pentax kardeşliği
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 26 Ocak, 2014, 21:37:00 »
K-r kötü bir body kesinlikle değil
ancak giriş seviyesi olduğu için herşeyi ona göre, Rize'den engin bey hala o güzel fotoğraflarını K-r ile çeker, geçenlerde bakmıştım shutter 80 küsur bindeydi. yani şans işi birazda, alacaksanız bile ikinci ellerine yönelin derim
ama 1100 lira ben olsam vermem şu anda diyorum
1300 liraya bir K-5 ilanı gördüm sahibinden de, taş gibi makina, fazlalıkları saymakla bitmez

Çevrimdışı execute

• Üye
  • Özgür Sinan Başer
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 26 Ocak, 2014, 21:55:53 »
Fotoğraf çekmeye yeni başlayacaksanız ben size bütçenize göre makina almanızı tavsiye ederim, eğer kredi kartınız var ise ve vadesiz taksit yaptırabiliyorsanız o fiyata Kr 24 ay garantisi ile bence makul.

Çevrimdışı kemal

• Üye
  • http://500px.com/KemalYazc
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 27 Ocak, 2014, 19:12:12 »
Merhaba

öncelikle PENTAX kesinlikle doğru tercih tebrikler. Ben de İbrahim bey e katılıyorum. bu konularda yorumları iyidir. Bence ona güvenin derim. K-r teşhir kalmış ise kesinlikle almayın derim. Teşhir ürünleri sorunludur. garantide de zaten biliyorsunuz bir çok şeye kullanıcı hatası deyip geçiyorlar.
bir arkadaş k-30 aşacaktı İbrahim bey sıfır almayın 2. el alın yeni başlayacaksınız dedi dinlemedi maalsef ve şimdi makinası sıfır kalitede ve lensleri ile zararına satmaya çalışıyor. anlıyacağınız tecrübe herzaman iyidir. :)
şimdi den hayırlı olsun.
Canon 5D markII + Battery Grip
Canon 7D + Battery Grip
Canon 85mm USM 1:1.8
Canon 50mm USM 1:1.4
Sigma 70-200mm EX APO DG OS HSM II 1:2.8
Canon 8-15 USM 1:4 Fish eye
Yongnuo 560II 460IIvs. vs. vs.