Merhaba, Ziyaretçi
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi ben sadece basitçe bır soru sordum çünkü ödemem olduğu ıçin kullanmak istediğim halde zararına satmak zorunda kaldım. Onunda sıkıntısı oluyor ıster istemez. Ben ürünlerı aldığım zaman ile bu günü kıyaslayınca zaten dolar kaybından acayip zarardayım.Demek ıstedığım şuydu mesela hepsiburada.com'dan bir ürün alsak 500 TL'ye. Ödemeyi havale ile yaparken havale masrafını o 500 TL'den kestırıp 490 TL göndersek, malı gönderırler mi?Ben bu basit mantıktan yazmıştım. Siz dırek bana yüklenincede o sinirle tanıyamadım valla, takma isimleri aklımda tutamamak gibi bir sorunum var sonradan sen yazınca hatırladım. Forumda da yeniyim anca çözüyorum sağını solunu. Yoksa özelden yazardım. Keşke sende buraya yazcağına özelden yazsaydın bellı kı hatırlamıyorum farketmemişim. İşin özü ben masumane bir düşünceyle, biraz da kırıklıkla yazmıştım. Banka hesabı olmayan birinin 10 Tl için patronundan havale yapmasını istemesi bile dert düşünsenize.Ne oldu bundan sonra alışveriş yaparken tektek herşeyi yazacağım. Bu durum için de tatsızlık olmasın, ben arkadaşa hakkımı helal ediyorum. Yine belirteyim kesinlikle adını sanını anmamıştım bu konuda dikkat etmiştim en başta.