Merhaba, Ziyaretçi
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gavur? bu soruyu kendimize sormamiz lazim ciddi olarak, kim Gavur?!
böyle konulara yorum yapmak hiç istemembu davranışın sanki bizim ülkemizde ya da müslüman bir toplumda yapılmazmış gibi sunulmasından rahatsız oldumbu ve benzeri bir olay olsa bizim ülkemizde de aynı şeyler yapılır, hatta belki fazlasışimdi eminim bir kaç kişi çıkıp yok ibrahim bey bizim ülkemizde işte şöyle birine yardım edilmedi işte böyle birine yardım edilmedi gibi çok uç örnekler sunacaklardır ama Mecelle de zikredildiği üzere "kötü örnek örnek değildir (su-i misal emsal olmaz)", arakan da, afrika da ya da dünyanın başka yerlerinde yardıma muhtaç olan kişilere hep bu ülke ve bu toplum yardım etmiştiryine suriyedeki iç savaştan kaçan yaklaşık 1 milyon insana kapısını açan nadir ülkelerdendir Türkiye ve bu toplum, şu kendi toplumumuzu ve ülkemizi hakir görme edebiyatından oldum olası tiksinmişimdir, eksiklerimiz yokmudur ? olmaz mı, ama norveçteki bu güzel davranıştan yola çıkarak, kendi ülkemize ve insanımıza vurmak bana nedense hep itici gelmiştir
ibrahim bey mesajınızı şimdi gördüm istanbuldayım ve kısa süreli netteyim.siz haklısınız ülkemizde herşey süper ve ufak tefek sorunlar yaşadığımız şeyler. bizde işte memleketini sevmeyen kötü niyetli insanlar olarak memleketimizi kötülemeyi seven insanlarız.hatta batı hayranı insanlarız.o yüzden bu adamların yaptıklarını paylaşarak toplumu provake ediyoruz.sizi tiksindiridğimiz için ve suriyeden gelen hiç bir problemi olmayan mutlu ve güvenlik içindeki tüm insanlardan özür diliyorum.saygılarımla.bahadan rica ediyorum bu provakasyon kokan iğrenç videoyu mümkünse kaldırsın ki.bu mutlu ülkede insanlar bir şeyleri yanlış anlamasın
haldun hocam, inanın size cevap olsun diye yazmıyorumsizi kırdıysam da özür dilerimama genel olarak forumlarda (bu forumu ve sizi tenzih ederek söylüyorum) böyle bir alttan alttan, "kendi milletini ve insanını hakir görme, ülkesine sövme, ne bileyim böyle bir gaza getirme vari" şeyler hissediyorum ve bu beni çok rahatsız ediyor.ilk mesajımda belirttiğim üzere çok mu iyiyiz elbette eksiklerimiz var, eksiklikler konusunda benim gördüklerimi sizler göremezsiniz bundan emin olun, ama "dünyadaki bütün genellemeler yanlıştır" hatta buna benim şu an yaptığım genelleme de dahil, kötü bir örnekten yada kötü bir çok örnekten yola çıkarak genellemeler yapmanın ben doğru olduğuna inanmıyorum, şu an eminim ülkemizin ücra köşesinde çok iyi şeyler de fazlasıyla oluyordur, ben iyi düşünen iyi bakar, iyi bakan iyi görür e inanıyorum,