Merhaba, Ziyaretçi
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok güzel bir soru Hukuk düzeni ne yapar bilemiyorum. Yoksa fotoğrafın ya kullanımı için izin almalıydı ya da kullanım hakkını alması lazımdı.Keşke tabii ki alınabilir diyebilseydim yarın hocama sormayın ne olur ne olmaz diyeGT-N7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mevzuya fransız kalmışım demek ki.abi sistem değişikliği imkansız benim için. benim k5'i satmaya kalksam 5-6 yüzden fazla etmez. resmen hışını çıkardım makinenin. bu arada nerede bu site yöneticileri. truva atı göndermişler buraya Valla Ankara'ya gelmeyi çok istiyorum. fakat seçimden sonra 1 ay kadar Eskişehir'de olacağım. seçimden sonra planlıyordum aslında Ankara'ya gelmeyi. sizlerle bir buluşma çok hoş olurdu. kısmet artık.
Abi bi gel de laflayalim yahu hem tanismis da oluruz misafirim olursun. Biz zaten henen hemen her hafta sonu beraberiz, sen geliyorum de yeter; ama 5 gun onceden falan dersen garanti olur Serdinc Kaya - TapaTalk
muratcığım ankara tayfası eskişehirede gelir :)bunlardan korkuyorum ben.şaka bir yana planlarımızda eskişehir var zaten.olmadı orda beraber oluruz.ama rehberlik senden
Valla çok iyi olur Haldun Abi. 7 Nisan 2 Mayıs arası Eskişehir'deyim. Google'nin de yardımıyla rehberlik ederiz inşallah
bu arada vatan gazetesine mail attım. fotoğrafın altına adımı yazdılar.
Artık senin de camia'da adın var Abi... Şimdi "caucissian sevinsin " bence