Gönderen Konu: caucissian sevinsinmi :)  (Okunma sayısı 17775 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı haldun31

• Üye
    • Profili Görüntüle
Allah ne verdiyse:)

Çevrimdışı caucassian

• Üye
    • Profili Görüntüle
Ynt: caucissian sevinsinmi :)
« Yanıtla #16 : 24 Mart, 2014, 19:13:10 »
:) mevzuya fransız kalmışım demek ki.
abi sistem değişikliği imkansız benim için. benim k5'i satmaya kalksam 5-6 yüzden fazla etmez. resmen hışını çıkardım makinenin. bu arada nerede bu site yöneticileri. truva atı göndermişler buraya :)

Valla Ankara'ya gelmeyi çok istiyorum. fakat seçimden sonra 1 ay kadar Eskişehir'de olacağım. seçimden sonra planlıyordum aslında Ankara'ya gelmeyi. sizlerle bir buluşma çok hoş olurdu. kısmet artık.
Anadan Babadan Atadan Köylüyüm.

Çevrimdışı caucassian

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 24 Mart, 2014, 19:14:23 »
Çok güzel bir soru :)
Hukuk düzeni ne yapar bilemiyorum. Yoksa fotoğrafın ya kullanımı için izin almalıydı ya da kullanım hakkını alması lazımdı.
Keşke tabii ki alınabilir diyebilseydim :)) yarın hocama sormayın ne olur ne olmaz diye

GT-N7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eyvallah. senden gelecek cevaba göre avukat ayarlayım bir tane :)

Çevrimdışı healtyhead

• Üye
  • Her tercih bir vazgeçiştir!
« Yanıtla #18 : 24 Mart, 2014, 19:15:52 »
:) mevzuya fransız kalmışım demek ki.
abi sistem değişikliği imkansız benim için. benim k5'i satmaya kalksam 5-6 yüzden fazla etmez. resmen hışını çıkardım makinenin. bu arada nerede bu site yöneticileri. truva atı göndermişler buraya :)

Valla Ankara'ya gelmeyi çok istiyorum. fakat seçimden sonra 1 ay kadar Eskişehir'de olacağım. seçimden sonra planlıyordum aslında Ankara'ya gelmeyi. sizlerle bir buluşma çok hoş olurdu. kısmet artık.

Abi bi gel de laflayalim yahu :) hem tanismis da oluruz :) misafirim olursun. Biz zaten henen hemen her hafta sonu beraberiz, sen geliyorum de yeter; ama 5 gun onceden falan dersen garanti olur :D

Serdinc Kaya - TapaTalk

Nikon D600
Sigma 70-200mm f/2.8 EX DG APO OS HSM
Nikon Speedlight SB-800
Pentax K1000
Miranda 28mm f2.8 Macro
Lowepro 302AW

http://www.flickr.com/photos/srdnckaya/
Serdinç KAYA
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık tutulduğunda; beyaz adam paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak.

Çevrimdışı haldun31

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 24 Mart, 2014, 19:17:51 »
muratcığım ankara tayfası eskişehirede gelir :)bunlardan korkuyorum ben.şaka bir yana planlarımızda eskişehir var zaten.olmadı orda beraber oluruz.ama rehberlik senden :)
Allah ne verdiyse:)

Çevrimdışı caucassian

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 24 Mart, 2014, 19:26:48 »
Abi bi gel de laflayalim yahu :) hem tanismis da oluruz :) misafirim olursun. Biz zaten henen hemen her hafta sonu beraberiz, sen geliyorum de yeter; ama 5 gun onceden falan dersen garanti olur :D

Serdinc Kaya - TapaTalk

Çok teşekkürler Serdinç. Eskişehir işi olmasaydı ciddi ciddi düşünüyordum. planları yapmaya başladıydım. ama Eskişehir'de kursa katılacağım. bakalım Eskişehir'den de gelebilirim :)

Çevrimdışı caucassian

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 24 Mart, 2014, 19:28:31 »
muratcığım ankara tayfası eskişehirede gelir :)bunlardan korkuyorum ben.şaka bir yana planlarımızda eskişehir var zaten.olmadı orda beraber oluruz.ama rehberlik senden :)

Valla çok iyi olur Haldun Abi. 7 Nisan 2 Mayıs arası Eskişehir'deyim. Google'nin de yardımıyla rehberlik ederiz inşallah :)

Çevrimdışı healtyhead

• Üye
« Yanıtla #22 : 24 Mart, 2014, 21:30:03 »
Valla çok iyi olur Haldun Abi. 7 Nisan 2 Mayıs arası Eskişehir'deyim. Google'nin de yardımıyla rehberlik ederiz inşallah :)

Abi tarihler cok makul :) irtibatta kalalim. Bizden korkulmaz be Haldun abi, sadece sagimiz solumuz belli degil:) ha bi de hop deyince cikiyoruz, o kadar :)

Serdinc Kaya - TapaTalk

Nikon D600
Nikon Speedlight SB-800
Pentax K1000
Miranda 28mm f2.8 Macro
Lowepro 302AW

Serdinç KAYA
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık tutulduğunda; beyaz adam paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak.

Çevrimdışı caucassian

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 25 Mart, 2014, 18:58:37 »
nisan içerisinde bir Ankara yapalım o zaman. arkadaşla beraber gideceğiz Eskişehir'e. onunla görüştüm, bana da uyar dedi. aslında arkadaşla birlikte çok farklı planlarımız var. bir hafta sakarya, bir hafta bursa yapmayı planlıyoruz. bir hafta da boştu. o hafta da Ankara yaparız İnşallah. bu arada Sakarya ve Bursa'ya balık avına gitmeyi planlıyoruz. takılmak isteyen olursa güzel olur.

Çevrimdışı caucassian

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 25 Mart, 2014, 19:00:23 »
bu arada vatan gazetesine mail attım. fotoğrafın altına adımı yazdılar.

Çevrimdışı fatihtekin88

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 25 Mart, 2014, 19:07:05 »
bu arada vatan gazetesine mail attım. fotoğrafın altına adımı yazdılar.

Artık senin de camia'da adın var Abi... Şimdi "caucissian sevinsin :)" bence  :D :D
İnstagram:  fatihtekin88

Pentax Sevgisi // 2x Lubitel 2 // Nikon d600 + BG // Nikon 24-85G VR // Nikon 50mm 1.8d // Nikon SB-900 // Slik f630 // 64-32 gb hafıza kartları

Çevrimdışı caucassian

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 25 Mart, 2014, 19:10:13 »
:) valla bi tempra durumu olmadı desem yalan olur.
işin komik tarafı bu fotoğrafın hikayesi. Sultan Sazlığına gitmiştim, 300mm takılıydı makinede. fotoğrafı çektiğim yeri gördüm. erindim lensi değiştirmeye. atladım arabaya devam ettim. geri dönüşte 2 dakika durdum, içimde uhde kalmasın diye. çıkardım çektim fotoğrafı.

Çevrimdışı healtyhead

• Üye
« Yanıtla #27 : 25 Mart, 2014, 19:11:43 »
Artık senin de camia'da adın var Abi... Şimdi "caucissian sevinsin :)" bence  :D :D

Heh smdi oldu :)) Sezarin hakki Sezara :)

Bu arada bir canakkaleli olarak balik avini cok severim:) ama anladgim sizinki hafta boyunca surecek bir etkinlik Murat abi. Ben sadece haftasonu musaitim. Nyse, siz Ankaraya gelin yeter :))

Serdinc Kaya - TapaTalk

Nikon D600
Nikon Speedlight SB-800
Pentax K1000
Miranda 28mm f2.8 Macro
Lowepro 302AW

Serdinç KAYA

Çevrimdışı caucassian

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #28 : 25 Mart, 2014, 19:15:46 »
yok abi. hafta boyu sürmeyecek. eğitim için Eskişehir'e gidiyoruz arkadaşla. haftasonları kaçacaz balığa :) iki kişi olduğumuz için Kayseri'den arabayla geleceğiz Eskişehir'e. keyfimiz nereye isterse oraya gidecez.

Çevrimdışı sef

• Üye
« Yanıtla #29 : 25 Mart, 2014, 19:46:04 »
Murat Abi bugün sordum hocama, fotoğrafın orjinalliği olduğu için hak talep edebiliyormuşsun. Üzerinden kar elde ettiği için maddi - manevi bir sonuca varılabilir dedi. Halk için kullanım diye alıntı vererek kullanıyoruz deseler de bence faydasız, neticede para alıyorlar o site ziyaret edilince :)
Tabii hukuki açıdan duruma hakim olmadığımdan net bir sonuca varamıyorum.
Canon 6D
Canon EF 24-105mm f/4L IS USM

Pentax K-5 (ex)
Pentax 16-45mm (ex)
Pentax 540 fgz (Samsung) (ex)

..:||| Sef'in Spesiyali |||:..