Merhaba, Ziyaretçi
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu gerçekten çok yararlı bir topic olacak. özellikle benim gibi slr konusunda acemi olup K5 alanlar için
Yok abi hala bulamadım ki olduğunu da zannetmiyorum yani K-7'de ki o özelliği koymamışlar K-5'e Keşke koysalarmıştı. Çünkü ben k7'nin o özelliğini çok seviyordum.
Hikmet-Baha Pentax'a atılan mail'den (K5 te fotonun dönmesiyle ilgili) bir haber çıkmadı mı?Bir de Nar'a bir mail atsak mı?
Döndürmeden kastınız , makinanın menüsünün dönmesi ise K-5 te var ; ancak nasıl ayarlandığını bilmiyorum k-5 im olmadığından(c menüsünden gibi geliyor bana ) Diğer döndürme bilgisi kaydetme ve oynatım sırasında otomatik döndürme ise K-x de bile yer alan özellikler(c menüsü altında yine)
arkadaslar k5 te hdr menum kapali gorunuyor ve acamiyorum, hdr nasil cekilir k5 le? + - ile cozmeyi biliyorum fakat makineye dokununca kadraj degisiyor o yuzden makineyi ayarlayip + - de makinenin kendisine cektirmek lazim bilen var mi
Arkadaşlar benim sorum AF ayarı hakkında olacak. K-5'te otamatik netleme modunda genelde 1 veya 2 noktaya netleme yapıyor. Bunun daha fazla noktaya veya 11 odak noktasının tümüne aynı anda netleme yaptıracak bir ayar mevcutmudur. Aydınlatırsanız sevinirim.
Başlatan bigbigbig