Gönderen Konu: Satılık Garantili K5 + 18-55mm WR + F35-135mm + M 50mm f1.7 + hediyeler  (Okunma sayısı 21530 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kodadibilal

• Ziyaretçi
50mm 18-55WR ve 35-135 mm icin 175 lira teklif veren oldu ve bu 3 lens icin 175 tl bulunmaz paraymiş! Sinirlenmesem yazmazdim :/ Yahu aklim mantigim almiyor forumdan taninmis bir abimiz evet 3 lens anca 175 tl eder desin hemen kargolayim isteyen arkadasa! Parasinida istemem 175 tl ye muhtac olmadik cok sukur! Pazarlik sunnettir anlarimda bu nedir yahu? :/

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

50mm için 175TL 18-55mm için 175TL 35-135mm için 175 TL Teklif edilmiş arkadaş yanlış anlayıp bir de üzerine küfür etmiştir.
Toplamda %5 komisyon dahil 1575 TL yukarı da ki ilana teklif edilmiştir.
Arkadan atıp tutmayın deli kanlı olun biraz! 175 TL de 50mm için ve 18-55 kit lens için deli paradır az forumu gezip piyasaya bakın!
Mal sizinse  para benim biraz farkında olun!

Çevrimdışı balikjinekologu

• Üye
    • Profili Görüntüle
Satılık Garantili K5 + 18-55mm WR + F35-135mm + M 50mm f1.7 + hediyeler
« Yanıtla #16 : 26 Ağustos, 2014, 00:19:10 »
50mm için 175TL 18-55mm için 175TL 35-135mm için 175 TL Teklif edilmiş arkadaş yanlış anlayıp bir de üzerine küfür etmiştir.
Toplamda %5 komisyon dahil 1575 TL yukarı da ki ilana teklif edilmiştir.
Arkadan atıp tutmayın deli kanlı olun biraz! 175 TL de 50mm için ve 18-55 kit lens için deli paradır az forumu gezip piyasaya bakın!
Mal sizinse  para benim biraz farkında olun!

Birincisi senin arkadasin adam degil ve arkasindan atmadim yuzune soyledim! İkincisi ben kendisine 3 lense 175 cok komik falan yazdim senin arkadasin ha beni yanlis anladin falan demedi. Ucuncusu arkadasina yazma dedigim halde uyardim mesaj yazmaya devam etti bende kufur ettim senin arkadasin delikanli olsa yazma diyen birine bir daha yazmaz gelip arkadasini savunma kendisi savunsun kendini! Mesajlar elimde duruyor caps sini alip atarim buraya oyle bos bos konusmakla olmuyor bak yine soyluyorum yine yazarsa yine soverim sen de yazarsan sana da soverim :) bi gidin basimdan arkadas!

« Son Düzenleme: 26 Ağustos, 2014, 00:21:11 Gönderen: balikjinekologu »

• Üye
    • Profili Görüntüle
Al mesajlarin bir kismini koyuyorum sen benim delikanliligimi sorgulayamazsin kardesim. Bir de kivirmayin m50mm 1.7 icin kimse 175 TL vermez! Sallamayin yani yanlis anladi galan diye al mesajlara bakip anlarsin ilk basta yazma demisim daha ne rahatsiz ediyorsun dangalak!

Kodadibilal

• Ziyaretçi
Birincisi senin arkadasin adam degil ve arkasindan atmadim yuzune soyledim! İkincisi ben kendisine 3 lense 175 cok komik falan yazdim senin arkadasin ha beni yanlis anladin falan demedi. Ucuncusu arkadasina yazma dedigim halde uyardim mesaj yazmaya devam etti bende kufur ettim senin arkadasin delikanli olsa yazma diyen birine bir daha yazmaz gelip arkadasini savunma kendisi savunsun kendini! Mesajlar elimde duruyor caps sini alip atarim buraya oyle bos bos konusmakla olmuyor bak yine soyluyorum yine yazarsa yine soverim sen de yazarsan sana da soverim :) bi gidin basimdan arkadas!

Olayı uzatmayacağım mesajın resmi varsa atın ona göre konuşun yada konuşmayın sadece böyle bir giriş yapmak istedim. Bir de merak ettiğim size kamera için edilen 1050TL lik teklifi biliyorsunuz geriye kalan 525TL lik teklifin 175 i de lens deseniz 350TL hayali ithalat mı :D

Mesajı tam ve eksiksiz baştan sona gösterirseniz insanların aklında soru işareti kalmayacaktır.
(tam ve eksiksiz) Bir insanın konuşmalarının belirli noktalarını keserek bir yere varamayacağınızı ancak ve ancak kendinizi ve kanmak isteyeni kandıracağınızı söyleyebilirim.

Kodadibilal

• Ziyaretçi
Al mesajlarin bir kismini koyuyorum sen benim delikanliligimi sorgulayamazsin kardesim. Bir de kivirmayin m50mm 1.7 icin kimse 175 TL vermez! Sallamayin yani yanlis anladi galan diye al mesajlara bakip anlarsin ilk basta yazma demisim daha ne rahatsiz ediyorsun dangalak!

tartışmayacağım "dangalak" ne demek se bunu bura ile ilgilenmesi gereken yönetici arkadaşlar araştırır diye bile ummuyorum...
Mark Twain ın dediği gibi "...lar ile tartışmayın sizi kendi seviyisesine çekerler ve sizi tecrübe ile yenerler."

• Üye
    • Profili Görüntüle

Olayı uzatmayacağım mesajın resmi varsa atın ona göre konuşun yada konuşmayın sadece böyle bir giriş yapmak istedim. Bir de merak ettiğim size kamera için edilen 1050TL lik teklifi biliyorsunuz geriye kalan 525TL lik teklifin 175 i de lens deseniz 350TL hayali ithalat mı :D

Mesajı tam ve eksiksiz baştan sona gösterirseniz insanların aklında soru işareti kalmayacaktır.
(tam ve eksiksiz) Bir insanın konuşmalarının belirli noktalarını keserek bir yere varamayacağınızı ancak ve ancak kendinizi ve kanmak isteyeni kandıracağınızı söyleyebilirim.

Al bak tamaminida koydum. Senin arkadasinin uslubu yanlis gecen haftada sacma sapan teklif verdi kabul etmedim bugun yine aradi daha sacma konustu gecen hafraki teklifinden vereyim dedim yok sole bole dedi. Satmiyorum arkadas bu adama malimi baskasina bedava veririm buna yine vermem. Cok israrci yazma dedigim halde yaziyor ayrica ben yanlis anladiysam siylemidim orda komik diye o duzeltseydi ben se ozurumu dileseydim o zaman. Alacagi mal icin 2 guvenilir kefil istemeyi biliyor ama konusmayi bilmiyor ilginc[emoji4] ben yine soyluyorum yazma dedigim halde yazmistir ikinci yazma dedigimde gulerek tamam yazmistir ve kufur etmisimdir. Ben kivirmam adanaliyik cok sukur! [emoji16] ben insanlik yapip gecen hafta verdigin tekliften verim demisim kendisi yok diyip sacmalamistir. Ha bide beni savciliga veriyordu versin korkumuz yok elimde mesajlari var yazma diyen birine yaziyorsa kasinmistir [emoji16] ekmeginizi kovalayin!

Çevrimdışı Baha

• Admin
  • Üye
    • Profili Görüntüle
.....ilgilenmesi gereken yönetici arkadaşlar araştırır diye bile ummuyorum...

emre06htp sizinle yeniden konuşmak memnuniyet verici. :)

Güle güle.
PENTAX K-3
SMC PENTAX-FA* 1:2 24mm IF AL
SMC PENTAX-FA 1:1.8 31mm AL Limited
SMC PENTAX-FA 1:1.9 43mm Limited
SMC PENTAX-FA 1:1.8 77mm Limited

I'm a Photographer, not a Terrorist.

Çevrimdışı gokhans

• Üye
    • Profili Görüntüle
Konuda 20 mesaj görünce okuyayım dedim daha Bahattin yazmadan anlamıştım kim olduğunu, size geçmiş olsun, geçen hafta da bana çıkmıştı arkadaşın piyangosu. Siz son haliyle detaylı güncelleyin de konu uzamış satışınızı engellemesin.
Niyet iyi akibet iyi

Var işte bişeyler

• Üye
    • Profili Görüntüle

Konuda 20 mesaj görünce okuyayım dedim daha Bahattin yazmadan anlamıştım kim olduğunu, size geçmiş olsun, geçen hafta da bana çıkmıştı arkadaşın piyangosu. Siz son haliyle detaylı güncelleyin de konu uzamış satışınızı engellemesin.

Size se geçmiş olsun gökhan bey [emoji4] aynen güncelliyelim [emoji4]

K5 1300 TL(shutter 11k ocak ayına kadar garantili kutu içeriği her şeyi tam)
18-55WR 175 TL(ocak ayına kadar garantili)
F35-135 200 TL
Lexar 32 gb 200x 35 TL(16ay garantili)
Lowepro nova 160 45 TL (16 ay garantili)

Son fiyatlarım bunlardır. Body satılmadan diğeri satılmayacaktır.

Sattığım her sey sorunsuz tertemizdir. Body+ 18-55WR i alana ikisini birlikte 1400 TL ye bırakırım. İyi forumlar[emoji4]

Çevrimdışı Anemon3

• Üye
  • Pentax
    • Profili Görüntüle
Hocam geçmiş olsun. Konu kirletme gibi olmasın ama bizim bu çektiğimiz nedir ya :):):)
Ufukta K-5iiS

Pentax K-5
Tamron 28-75mm F2.8 AF XR Di LD Macro SP
Pentax-M SMC 50mm F1.7

Canon AE-1 - Canon FD 50mm F1.8 - Vision 75-200 MC Macro F4.5

• Üye
    • Profili Görüntüle

Hocam geçmiş olsun. Konu kirletme gibi olmasın ama bizim bu çektiğimiz nedir ya :):):)

Estagfirullah kardesim kirleten kirletti zaten [emoji16] ne diyelim bu son olur umarim sabrim kalmadi cunku[emoji4][emoji16]

• Üye
    • Profili Görüntüle
Lexar 32 gb 200x SDHC bfeel tarafından rezervedir diğerleri güncel..

• Üye
    • Profili Görüntüle
K5+18-55WR birlikre 1370 tl den güncel son fiyatımdır [emoji16][emoji12]

• Üye
    • Profili Görüntüle
Satılık Garantili K5 + 18-55mm WR + F35-135mm + M 50mm f1.7 + hediyeler
« Yanıtla #28 : 31 Ağustos, 2014, 00:00:02 »
Bir fotoğraf ekleyip güncelleyelim

F35-135mm 190 TL (son fiyat ve ayrıca body satılmadan da tek olarak satılabilir)
Lowepro nova 160 40TL (son fiyat)

K5+18-55WR 1380 TL(son fiyat)

Fotograf kaliteleri icin ozur dilerim bilgisayarim bozuldugu icin telefonla cekip atmak zorunda kaldim[emoji4]

« Son Düzenleme: 31 Ağustos, 2014, 00:01:10 Gönderen: balikjinekologu »

• Üye
    • Profili Görüntüle
F35-135 çarşambaya kadar 170TL çarşambadan sonra eski fiyatı olarak güncel..

***SATILIK*** """KELEPİR""" PENTAX 18-55 DA-L KİT LENS

Başlatan fatihtekin88

Yanıt: 2
Gösterim: 17199
Son İleti 31 Temmuz, 2013, 00:30:52
Gönderen: fatihtekin88
Satılık DA* 50-135/2.8 ve Sigma APO 100-300/4 EX DG + Sigma TC 1.4x

Başlatan akanarya

Yanıt: 3
Gösterim: 10812
Son İleti 10 Haziran, 2013, 12:34:32