Merhaba, Ziyaretçi
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Güzel olmuş baha tebrikler Renkleri biraz kısıp bir de filmlook yaparsan tadından yenmez sanki Eski bilgisayarımı satmasaydım hafiften editleyebilirdim ama şu an ne doğru düzgün pc m var ne de kameram.finansal nedenlerden gitti hepsi
Olmuş olmuş. Eksikleri arkadaşlar tamamlamış olsaydı güzel olurlara bir kaç eklenti yapayım. 1- Video sonu basit kalmış çifte final olarak birer cümlelik diyalog verilebilirmiş.1.a(doğallığı bozma durumu da var tabi kamera önü eğitimleri veyahut yenetenek??? )1.b(en azından kamera yere yere sabitlenip arkadan yürüyüşlerini 3sn kaydetseniz video çıkışı yumuşatılabilirmiş.)2- Damadı özel bir çekime çağırarak bu video yu 1. ay hediyesine dönüştürebilirsiniz ek çekimler ile.2.a(Ticari olarak işiniz görülür hem kurgu kolaylığı ve konu bütünlüğü sağlar. Rutine binmiş düğün hikayesi formatı tekrar boyutlandırılabilir.
Baha eline sağlık güzel olmuş... Spontane bir iş için gayet başarılı... Buarada "asıl fotoğrafçı" kız kardeşin, ablan veya kuzenin mi 49.saniyede dehşet benzerlik var seninle...
Ablam, Güneş. 49'a bakayım merak ettim. Baktım da eheh bilemedim, benzemişizdir.
Bi andırma söz konusu Elinize sağlık ikinizin de... Edit için program ne kullandın?