Merhaba, Ziyaretçi
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yolda bir sürü canon nikon makina vs var, ama nerde bir pentax görsem mutlaka bir diyalog kuruluyor, tanışılıyor ve başlıyor fotoğraf muhabbeti, pentaxın distiribütörü beklentileri tam karşılamıyor, ekipman zor bulunuyor vs. ama sağlam dost çok bulunuyor, yurddışında da diğer markaların forumlarında dostluk yok, ancak pentaxforums bir başka, yani pentaxın dostluk ruhunda var galiba, benimde bir çok dostum kardeşim, abim var bu forumda ayrıca ekipman değiştirmesine rağmen selmanın dediği gibi fatihi, serdinci , alparslanı ve diğer arkadaşları da her zaman aramızda ve yanımızda görmek de çok güzel bir örnek, konuyla ilgili bir örnekte ben vereyim selman çankırıaya geldi, daha önce selmanla tanışmamıştık, ben toplantıyı ektim mikrobiyologla üçümüz nerdeyse gece 12- 1 e kadar sanki kırk yıllık arkadaş mış gibi muhabbet sohbet devam etti, bunun gibi bir çok örnek sayabilirim. pentax ve formla ilgili yaşanan dostluk paylaşımla ilgili bir bir kaç kitap yazılır galiba bu arada canon cular sormamış ama ben sorayım KARDEŞ HANİ NERDE YENİ FOTOĞRAFLAR yeni sistemle çok para kazanman dileklerimle, tabi çok para kazanda sana aslında 645z yakışır. 645 alıp deneyimlerinide bizimle paylaşman dileklerimle.
arkadaşlar merhaba madem konu açılmışken forum ile ilgili güven konusuna değinmeden geçemiyeceğim ben --- guvenfesli --- nicli arkadaşı hiç tanımam telefon ile dahi görüşmemiz olmadı sadece forumda gördüğüm kadarı ile. Kendisini ben satıştaki pentax f 300mm için aradım daha sonra konu pentax 18-135 ile alakalı bir sohpete dönştü Denemek amaçlı pentax 18-135 i kendisinden istemiş oldum sohbet arasında kendisi hiç teredütsüz lensi bana gönderebileceğini sadece foruma bir mesaj atmamı rica ettilens elime cumartesi günü geçti denedim sorunsuz temiz bir lens kendisine burdan teşekür ederim lensini satın aldığımı bildiririm
Başlatan JoRDaN