Merhaba, Ziyaretçi
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kurallara evet uyulmalıdır ama bir forumun moderatörü olmak "sizin bu tür LAKAYT hareketlerinize hiç anlam veremiyorum" cümlesini kurma hakkı vermez. Sonuçta hepimiz abi kardeşiz . Aramızda 15 yaşında olanda var 55 yaşında olanda. Açıkçası yadırgadım.
Lakayıt: Kayıtsız kalan, Umursamayan, İlgisiz.Bilginize...
İlan sahibini rahatsız eden bir durum yoksa, bu kadar kuralcı olunmamali. Muhabbet dönmesi forumumuz icin büyük bir kazanctir aslında. Bunlar benim düşüncelerim. Kesinlikle doğru demek değildir.
Hah abi mesele bu Kaynaşmamız lazım.
Ben bile ister istemez yapıyorum bazen. Ama doğru yapmıyorum. Ama yapıyorum..... Dikkat etmeli. Aile ortamı var sitede ne güzel. Kuralcılık hoş olmaz. Ama mesela Haldun abi ilan açsa bugün dayanamaz sataşırım. Doğru mu yaparım, hayır. Diğer ilan açan arkadaşlara haksızlık oluyor. Böyle bir ikilim var sitede. En azından daha dikkatli olursak, hem işgücü açısından hem diğer ilan açan arkadaşlar açısından iyi olabilir.
Biz moderatörlerimizden böyle bir üslup bekliyoruz Bu sohbet işine dikkat edilmeli tabi ama bazen ilan altına "bu lensi gördüm, çok temiz" , "bu lensi kaçmaz, ihtiyacı olan hiç düşünmesin" "Lensi satan arkadaşla alışverişim oldu, kendisiyle gözü kapalı alışveriş yapabilirsiniz" tarzı faydalı cümleler eklenebilmeli bence.. Bazen Satan arkadaşı tanımıyoruz ama altına bu tarz bişey yazanlar olunca satıcı lehine gelişmeler olabiliyor. Diğer türlü sohbet etmek haksızlık olur diğer arkadaşlara. Misal Ne zamandı hatırlamıyorum. Bir ilan açmıştım ama nerdeyse bi kaç saat içinde anasayfadan düşmüştü. Benimde biraz gücüme gitmişti. Onun için kurallar herzaman olmalı, azami seviyede uyulmalı ama bence daha da önemlisi böyle sıcak bir ortamın olduğu forumumuzda "güzel ve yumuşak bir üslup" kullanılmalı ..
Eğer sözlerim gereğinden fazla sert anlaşıldıysa lütfen kusura bakmayın. Benimde tam olarak bahsettiğim ürün ve satıcı hakkında dilediğiniz gibi yorum yapın. Fakat sizden ricam lütfen ilanlar bölümüne girip ilanları kontrol edin 2-3 sayfalık ilanlardaki kanka-abi muhabbetlerini. Eğer kalp kırdıysam af ola. Sonuçta aileyiz burda.
Başlatan jongomm