Vedip bey,
Öncelikle hürmetler.
Naçizane fikrim şu:Böyle bir makine alacak insanın acil durumlarda dahili flaşa ihtiyaç duyması kuvvetle muhtemeldir.Aynı model ismiyle bir body çıkarıp da bir önceki versiyonda bulunan flaşı koymamak bana pek mantıklı gelmedi ve eminim ki sırf bu sebepten dolayı K3 II'nin satışı daha az olacaktır,çünkü daha önceki versiyona göre belki daha iyi bir sensörü var ama o farklar ancak laboratuvar ortamında görülebilecek farklardır diye düşünüyorum.Bir diğer husus da,eğer çok profesyonellere hitap eden bir makine tasarlamak istiyorsanız o zaman video özelliği de koymayacaksınız makinenize.Ben şahsen hiç kullanmadım deseniz yeridir video özelliğini.Yani açıkçası o kadar aman aman bir farklılık yok maalesef. Bakın K5 ile fark daha çoktu.En azından çift hafıza kartı önemli bir özellik.,dahası çok daha kararlı ve özellikle karanlıkta çok daha iyi ve hızlı AF ,eklenebilir wifi, K3 'ü tercih edilebilir yapmıştı.Neyse,sizin de dediğiniz gibi önemli olan güzel fotoğraflar çekebilmek ve elimizdekinin hakkını vermek.Selametle efendim.