Gönderen Konu: SIFIR AYARINDA K5  (Okunma sayısı 12048 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı tekin43

• Üye
    • Profili Görüntüle
SIFIR AYARINDA K5
« : 10 Temmuz, 2015, 17:19:43 »
MAKİNAMDA ÇİZİK, TOZ VS YOKTUR
TÜM ORJİNAL APARATLARIYLA KUTUSUYLA GÖNDERİLECEKTİR
SHUTTER 16.000 CİVARINDADIR
FORUMDAN ALINMIŞTI
FİYAT 1250 TL
05052413848
« Son Düzenleme: 17 Ocak, 2016, 21:45:51 Gönderen: Baha »

Çevrimdışı bymuammer

• Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Ynt: SIFIR AYARINDA K5
« Yanıtla #1 : 11 Temmuz, 2015, 15:03:01 »
Merhabalar son olur fiyatı nedir acaba

Çevrimdışı tekin43

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 11 Temmuz, 2015, 17:04:48 »
Son 1200 olur

Çevrimdışı Oguzhan

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 10 Şubat, 2016, 11:15:53 »
Bu urunu ben aldim kargoda urun kirilmis kargo faturasini istiyor karsi tarafta fatura yok dogal olarak suclu olarak beni gosteriyor telefonumu dahi acmiyor bilginiz olsun

Çevrimdışı thepisode

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 10 Şubat, 2016, 11:57:30 »
Bu urunu ben aldim kargoda urun kirilmis kargo faturasini istiyor karsi tarafta fatura yok dogal olarak suclu olarak beni gosteriyor telefonumu dahi acmiyor bilginiz olsun

Geçmiş olsun. Arkadaşın geri döneceğini umut ediyorum. ve birlikte bir çözüm bulunabilir kargo firmasının üzerine gidilebilir. Ürünler genelde sigortalı gidiyor çünkü. Kargo firması illa fatura diye tutturursa fotoğraf satıcılarından birine rica edilebilir kdv bedeli karşılanarak sorun çözülebilir.

Çevrimdışı tekin43

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 10 Şubat, 2016, 12:00:14 »
öncelikle olaydan dolayı üzgünüm. Bizim buradaki taşıyan kargocu arkadaşın dediğine göre ÜRÜN ZATEN SİGORTALI gittiği için tutanak tutturduğunda zararı karşılanır... durum bundan ibarettir ( yoğunum okuldayım telefonu açamıyorum ama irtibat halindeyiz )

Çevrimdışı tekin43

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 10 Şubat, 2016, 12:02:30 »
ürünün maalesef faturası yok ama kargonun dediğine göre fatura gerekmiyor, ürün sigortalı gitmiş dolayısı ile göndericilik bir durum yok diyor ( zaten arkadaşımız kargoda zarar gördüğünü kabul etmekte ve beni bundan dolayı suçlamamaktadır ) Benden istediği ürünü geri almam veya zarara ortak olmamdır

Çevrimdışı tekin43

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 10 Şubat, 2016, 12:05:07 »
Şimdi arkadaşlar, kargoda kırılan bir eşyadan dolayı gönderici ürünü niye geri alsın veya zarara ortak olsun. arkadaşımızın da bu olayda suçu yok ama benim de yok

Çevrimdışı Oguzhan

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 10 Şubat, 2016, 12:17:45 »
Geçmiş olsun. Arkadaşın geri döneceğini umut ediyorum. ve birlikte bir çözüm bulunabilir kargo firmasının üzerine gidilebilir. Ürünler genelde sigortalı gidiyor çünkü. Kargo firması illa fatura diye tutturursa fotoğraf satıcılarından birine rica edilebilir kdv bedeli karşılanarak sorun çözülebilir.

Kargo firmasi fatura diyor baska birsey demiyor ali beyde araci olan kuryeden bilgi almis oda ona tutanak tutulsa fatura olmadan para alabilirsiniz demis kuryeyi aradim ben oyle birsey dememdim fatura.olmadan para alamassiniz diyor tutanak isini hallettim ama fatura yok fatura eski tarihli olmaliymis makina eski oldugu icin hepsini ogrendim faturayi gonderici bulamassa benim sucum nedir ?

Çevrimdışı thepisode

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 10 Şubat, 2016, 12:21:56 »
Kargo firmasi fatura diyor baska birsey demiyor ali beyde araci olan kuryeden bilgi almis oda ona tutanak tutulsa fatura olmadan para alabilirsiniz demis kuryeyi aradim ben oyle birsey dememdim fatura.olmadan para alamassiniz diyor tutanak isini hallettim ama fatura yok fatura eski tarihli olmaliymis makina eski oldugu icin hepsini ogrendim faturayi gonderici bulamassa benim sucum nedir ?

Dediğim gibi hemen harekete geçilirse kısmen kargo tarihinden daha eski tarihli bir fatura elde edilebilir. Yada tamirlik bir durum varsa bu karşılanabilir. Diyalog halinde hepsi çözülebilecek şeyler. Alıcıda satıcıda bu işi ticaret olarak yapmıyor anladığım kadarıyla. Kimse kökten zarar etmemiş olur ama herkesin gönlü olur. Kargo firmaları kargoları hiç iyi taşımıyor tabi ben isterim ki bu işin sorumluluğu kargoculara kalsın işlerini daha ciddi yapsınlar.

Çevrimdışı Oguzhan

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 10 Şubat, 2016, 12:31:12 »
Dediğim gibi hemen harekete geçilirse kısmen kargo tarihinden daha eski tarihli bir fatura elde edilebilir. Yada tamirlik bir durum varsa bu karşılanabilir. Diyalog halinde hepsi çözülebilecek şeyler. Alıcıda satıcıda bu işi ticaret olarak yapmıyor anladığım kadarıyla. Kimse kökten zarar etmemiş olur ama herkesin gönlü olur. Kargo firmaları kargoları hiç iyi taşımıyor tabi ben isterim ki bu işin sorumluluğu kargoculara kalsın işlerini daha ciddi yapsınlar.

Sen simdi fatura al de ali beye sana ne.diycek :) banane diyip gecer ikincisi fatura kdv sini odememez zaten biseylere razi gelse makinayi benle.ortak yaptirip konu buralara gelmeden kapanirdi o istiyorki oguzhan canin sagolsun desin.gecsin

Çevrimdışı tekin43

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 10 Şubat, 2016, 12:54:03 »
fatura nereden bulabiliriz  thepisode

Çevrimdışı Oguzhan

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 10 Şubat, 2016, 12:57:23 »
fatura nereden bulabiliriz  thepisode
[/quote

Onuda konustum hayyamda dukkanla keserim dedi 1550tl civari kestiricez % 18 kdv vericekmissin + adamda 50tl istiyor 300tl maal oluyor

Çevrimdışı Oguzhan

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 10 Şubat, 2016, 12:58:11 »
Bende diyorumki ne gerek var bunlara yari yariya karsiliyalim bitsin

Çevrimdışı Lupara

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #14 : 10 Şubat, 2016, 15:44:10 »
Oğuzhan  illa ki bir olumsuzluk yaşadığına göre sende bir gudubetlik var.
Demek ki az hayır yapıyosun :)

Ya kendini bi hocaya okut yada bizim burda "Delikçi Mehmet" var gel seni bi düzeltsin :)

3 bin çekimde full kutulu K-5 + full kutulu sıfır temizliğinde Tamron 17-50 f2.8

Başlatan itasdemir

Yanıt: 7
Gösterim: 9877
Son İleti 19 Ağustos, 2013, 22:40:08
Gönderen: itasdemir
Sıfır kondisyonda K10D Sigma 17-70 2.8 ve sigma 70-300

Başlatan ghost22

Yanıt: 3
Gösterim: 8935
Son İleti 28 Mayıs, 2015, 15:36:46
Gönderen: ghost22
Pentax K10D body 2500 (ikibin beşyüz) shutter - sıfır gibi-çok nadir çıkar...

Başlatan happyprince

Yanıt: 9
Gösterim: 11143
Son İleti 30 Mart, 2013, 00:27:56
Gönderen: haldun31
SATILDI - DELL inspiron N4010 14.1 inch WLED + 5 aylık sıfır gibi

Başlatan adr

Yanıt: 4
Gösterim: 9743
Son İleti 12 Mart, 2012, 21:24:16
Gönderen: haytaertu
SATILIK TAKASLIK **TAMRON 10-24** SIFIR TEMİZLİKTE FULL KUTULU UV FİLTRE HEDİYE