Merhaba, Ziyaretçi
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu sözler whatsapp'ta mevcut örnek sözler filan değil. ortalığı velveleye verme, acele etme dedim sadece ben.ama bu arada " yazıklar olsun " " senin öğreteceğin öğrencilere yazık " gibi hakaretler bile yazdı bu arkadaşımız.Ben başından beri keşke yaşamasaydık tarzında şeyler yazdım, bekleyip görmek lazım dedim ama anlatamadım.
İlk başta aynen şunları yazdı bana " ben size kırık makina gönderdiniz demedim ", " üstüne bir şey düşürmüşler veya yere düştü " " düşmüş makina hem de çok yüksekten "ben de dedim ki keşke kontrol etseydiniz teslim alırken " eşim teslim almış " dedi, sonra " kargocu güvenliğe bırakıp gitmiş " nasıl kontrol edeyim dedi.sonra bana dedi ki gittim sordum 270 TL masrafı var ya bu parayı gönderirsin ya da makinayı geri alırsınsonra 270 TL masrafın yarısını gönderin demeye başladısonra belki sen kırdın sendeyken çekilmiş fotoğraf gönder dedionu da fotoğraf da gönderdimBEN BAŞTAN BERİ AYNI ŞEYİ SÖYLÜYORUM: SUÇ GÖNDERİCİ DE VE ALICI DA DEĞİL KARGODADIR, ORAYA BAŞVUR
Gonderici kötü paket yaptı diyelim peki alıcı neden kontrol etmemiş teslim alma esnasında ? Kimse kusura bakmasın ama isim verecegim oguzhan burayı ticarethane gibi kullanıyorsun ve neredeyse haftada bir senin icinde olduğun vukuatlara denk geliyoruz. Sahsi fikrim şudur bu konuda : tekin bey kargo paketine yeteri özeni göstermediyse kargo firması ödeme yapana kadar oguzhan'ın masrafına ortakk olmalıdır. Eger pakete özen gosterdiyse oğuzhan bu durumu kargo firmasıyla halletmelidir. Ve biraz seytanın avukatı olayım diyorum. Iki taraf da bu hasarlı ürünün o ürün olduğunu ispatlayabilecek midir ? Gonderici alıcıya ürünü yollamadan önce seri numarasını yazdı mı acaba ? Tekin bey saglam bir gövdeyi teshir edip hasarlı bir gövde mi gönderdi ? Veyahut Oguzhan elindeki baska bir hasarlı gövdeyi tekin beyin gönderdigi ürün olarak mı lanse ediyor ? Dedigim gibi ben ürün yollarken seri numarasini ve paketleme asamasini videoya aliyorum ki ne alıcı ne kargo bir olumsuzluk da beni hatalı çıkarmadın. Aynı sekilde bir ürünü alırken de paketi teslim aldıgım an videoya cekerek paketi acıyorum....LG-H525 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ülkemizdeki kargo firmalarının işgüzarlığı malum. Bu ürün kargoda zarar görmüş ve suçlu kargo firması. Üstelik teslim alırken bırakın kontrol etmeyi işyerinizde veya çevrenizde bulunan herhangi birine imzasız bırakıp gidiyorlar. Onun için burda bana göre kabahatin büyüğü kargo firmasında, ikinci olarak satıcıda. Biz bi ürün satarken 5 kat baloncuklu poşete sarıp, sıvı geçirmeyecek şekilde paketleyip, aralara derelere köpük sıkıştırıyorsak hep bu kargoların sorumsuzluğundan dolayı mağdur olmamak için. Burada masrafı alıcının ve satıcının paylaşması lazım. Çünkü bu alışverişten her iki taraf da nemalanıyor. "Benimle işin yok, git kargo ile uğraş demek" sorumsuzluğun daniskasıdır. ve son olarak, elektronik bir ürün gönderirken kargoların çoğu "sigortasız gider" diyerek belge imzalatırlar. sizinki nasıl garantili gitmiş anlamadım.
Arkadaslar makinayi yaptirdim dedigim gibi bir arayip sormadi neyi varmis diye kesinlikle irtibata gecmedi telefonumu acmadi bu gibi sahislara dikkat edelim kendisi okul müdürü isini kullanip guven sagliyorlar...
Geçmiş olsun Oğuzhan kardeşim. Sende biraz durul yani çok hızlısın. Tesekkurler tatile cikicam dedim makinayi ayarliyalim ne tatil kaldi ne makina yani bu gibi insanlar yuzunden E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi