Gönderen Konu: Diğer hobileriniz?  (Okunma sayısı 36602 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fdogan

• Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Ynt: Diğer hobileriniz?
« Yanıtla #15 : 09 Ocak, 2012, 00:45:10 »
Profilinizde yaşınıza göremiyorum ama hocam demekte bir sıkıntı yoktur sanırım :) Fotoğraf ve bu hobi inanılmaz pahalı hobiler. Az az çıkıyor ama topladığında dehşet paralar harcadığını fark ediyorsun, taa ki ekstre gelene kadar :D O yüzden elektrikli orta yollu bir şey parasız olduğum zamanlarda önceliğim olmuştur :D

aynı yasdayız sorun yok :) gecenlerde bi arkadasımın hesapladı  3 yıl icerisinde 6-7 bin liradan fazla harcamıs :D bu gidisle bende bi elektrkli alıcam sanırım :D

Çevrimdışı healtyhead

• Üye
  • Her tercih bir vazgeçiştir!
« Yanıtla #16 : 09 Ocak, 2012, 01:00:52 »
aynı yasdayız sorun yok :) gecenlerde bi arkadasımın hesapladı  3 yıl icerisinde 6-7 bin liradan fazla harcamıs :D bu gidisle bende bi elektrkli alıcam sanırım :D

6-7bine nasıl bir ekipman dizerdin düşün :D eğlencelik bunlar ama hastalık olunca çok tehlikeli :D bu hobi işlerinde 2 türden fiyat vardır: Bir gerçek fiyat, iki yakınlarımıza söylediğimiz fiyat :D
Nikon D600
Sigma 70-200mm f/2.8 EX DG APO OS HSM
Nikon Speedlight SB-800
Pentax K1000
Miranda 28mm f2.8 Macro
Lowepro 302AW

http://www.flickr.com/photos/srdnckaya/
Serdinç KAYA
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık tutulduğunda; beyaz adam paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak.

Çevrimdışı eraxes

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 09 Ocak, 2012, 13:49:25 »
Bende 4-5 senedir RC modellerle ilgileniyorum.  onroad dan offroad a birçok model kullandım.

En çok zevk aldığım buggy dir :) bütçesi olana baja 5T, FG 4wd monster tavsiye ederim .d
Pentax k10d

Çevrimdışı healtyhead

• Üye
« Yanıtla #18 : 09 Ocak, 2012, 14:47:44 »
Bende 4-5 senedir RC modellerle ilgileniyorum.  onroad dan offroad a birçok model kullandım.

En çok zevk aldığım buggy dir :) bütçesi olana baja 5T, FG 4wd monster tavsiye ederim .d

Zaten Baja serisi bu hobinin artık zirvesi gibi bir şey. Ben buggyleri pek sevemedim ama hangisi diye sorarsan Forza benim favorimdir :) Ben genelde offroad-monster ve scale araçlara meraklıyım ama şu an için bu hobiye geri dönmem biraz zor malesef :s
Nikon D600
Nikon Speedlight SB-800
Pentax K1000
Miranda 28mm f2.8 Macro
Lowepro 302AW

Serdinç KAYA
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık tutulduğunda; beyaz adam paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak.

Çevrimdışı ondert

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 09 Ocak, 2012, 15:53:19 »
Benim de asıl hobim dağ ve yol bisikletçiliği. Fotoğrafçılık merakım daha sonradan başladı. Bir tane dağ, bir tane de yol bisikletim var. Onun dışında balkonda antreman yapmak için trainer denilen bir alet kullanıyorum.

« Son Düzenleme: 09 Ocak, 2012, 22:41:40 Gönderen: bFeeL »

Çevrimdışı JoRDaN

• Üye
  • Hikmet SiR
    • Profili Görüntüle
    • Hikmet Sir Photography
« Yanıtla #20 : 09 Ocak, 2012, 20:59:39 »
Ben 3 yaşından beri basketbol oynuyordum :) Yaşım 7 ye geldiği zaman lisanslı şekilde oynuyordum. Aynı zamanda 13 yaşında ise lisanslı olarak yüzmeye başladım. 18 yaşımda ise lisanslı olarak su topu oynadım. :) Anlıyacağınız bebekliğimden beri sporcuyum fakat lisenin son senesi basketbol takımında yaştan dolayı oynuyamadığım için sporu o ara yapmadım.  Bol bol oturdum :) Oturuncada ister istemez kilo aldım. Ve sporu birazda olsa bırakmış oldum. Ama hala basketbolda forumda meydan okurum :) Yeter ki kondisyonumu açayım biraz. :) Sporu bırakır bırakmaz da 3 senedir fotoğrafçılıkla uğraşıyorum. Bununla uğraşmaya da devam edeceğim belirli bir yere gelene kadar yani öyle umuyorum. :) Yarışmada ki arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum.  :o  :P
Nikon D750
Nikon 24mm‑70mm ‑ F/2.8
Nikon 50mm - F/ 1.4
Nikon 70-200mm VR II - F/2.8

www.hikmetsir.com
Instagram: @hikmetsir

Çevrimdışı healtyhead

• Üye
« Yanıtla #21 : 09 Ocak, 2012, 21:15:16 »
Ben 3 yaşından beri basketbol oynuyordum :) Yaşım 7 ye geldiği zaman lisanslı şekilde oynuyordum. Aynı zamanda 13 yaşında ise lisanslı olarak yüzmeye başladım. 18 yaşımda ise lisanslı olarak su topu oynadım. :) Anlıyacağınız bebekliğimden beri sporcuyum fakat lisenin son senesi basketbol takımında yaştan dolayı oynuyamadığım için sporu o ara yapmadım.  Bol bol oturdum :) Oturuncada ister istemez kilo aldım. Ve sporu birazda olsa bırakmış oldum. Ama hala basketbolda forumda meydan okurum :) Yeter ki kondisyonumu açayım biraz. :) Sporu bırakır bırakmaz da 3 senedir fotoğrafçılıkla uğraşıyorum. Bununla uğraşmaya da devam edeceğim belirli bir yere gelene kadar yani öyle umuyorum. :) Yarışmada ki arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum.  :o  :P

Biz de sana başarılar diliyoruz kardeşim :D :D
Nikon D600
Nikon Speedlight SB-800
Pentax K1000
Miranda 28mm f2.8 Macro
Lowepro 302AW

Serdinç KAYA

Çevrimdışı haldun31

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 09 Ocak, 2012, 21:25:32 »
hikmet kardeşim meydanı boş bulmuş:))) bizde profesyonel basket oynadık ne yapacağız şimdi.senle bir maç yapalım bari.ne dersin?
Allah ne verdiyse:)

Çevrimdışı ercan69

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 09 Ocak, 2012, 21:42:52 »
haldun beniii unutmayin haa yaslilarada yer vardir aranizda heralde ben pro degilim tabii

Çevrimdışı haldun31

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 09 Ocak, 2012, 21:50:51 »
ercan kardeşim ben senden yaşlıyım yahu.ama başımın üstünde yerin var tabiki.şu gencin işini bitireyim yaparız bir maç neden olmasın:)))

Çevrimdışı ercan69

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 09 Ocak, 2012, 21:52:20 »
 ;D ;D ;D ;D ;D zevkle abi birlikde yapariz valla guzel olur kac yill oldu basket topu almayali elime

Çevrimdışı haldun31

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 09 Ocak, 2012, 21:56:07 »
ama hikmet ortalarda yok .meydan okuyup kaybolmuş:)))

Çevrimdışı ercan69

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 09 Ocak, 2012, 21:58:34 »
 ;D ;D ;D ;D ;D gencler boyle haldun abi biz  tarhana corbasi ile onlar mac donalds la buyuduler normal  ;D

Çevrimdışı haldun31

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #28 : 09 Ocak, 2012, 22:00:10 »
yiğitliğin onda dokuzu kaçmakmış derlerdi.hikmet yiğit çıktı:)))

Çevrimdışı JoRDaN

• Üye
  • Hikmet SiR
    • Profili Görüntüle
    • Hikmet Sir Photography
« Yanıtla #29 : 10 Ocak, 2012, 00:30:43 »
Ya haldun abi ve ercan abi ben kaçmadım :) Sınavlarım var ondan dolayı arada 10 dakikalığına girip çıkıyorum. :) Haldun abicim neden olmasın her türlü maç yaparız sıkıntı yok benden :) Benim için gurur verici bir maç olur. :)
Nikon D750
Nikon 24mm‑70mm ‑ F/2.8
Nikon 50mm - F/ 1.4
Nikon 70-200mm VR II - F/2.8

www.hikmetsir.com
Instagram: @hikmetsir