Merhaba, Ziyaretçi
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Profilinizde yaşınıza göremiyorum ama hocam demekte bir sıkıntı yoktur sanırım Fotoğraf ve bu hobi inanılmaz pahalı hobiler. Az az çıkıyor ama topladığında dehşet paralar harcadığını fark ediyorsun, taa ki ekstre gelene kadar O yüzden elektrikli orta yollu bir şey parasız olduğum zamanlarda önceliğim olmuştur
aynı yasdayız sorun yok gecenlerde bi arkadasımın hesapladı 3 yıl icerisinde 6-7 bin liradan fazla harcamıs bu gidisle bende bi elektrkli alıcam sanırım
Bende 4-5 senedir RC modellerle ilgileniyorum. onroad dan offroad a birçok model kullandım. En çok zevk aldığım buggy dir bütçesi olana baja 5T, FG 4wd monster tavsiye ederim .d
Ben 3 yaşından beri basketbol oynuyordum Yaşım 7 ye geldiği zaman lisanslı şekilde oynuyordum. Aynı zamanda 13 yaşında ise lisanslı olarak yüzmeye başladım. 18 yaşımda ise lisanslı olarak su topu oynadım. Anlıyacağınız bebekliğimden beri sporcuyum fakat lisenin son senesi basketbol takımında yaştan dolayı oynuyamadığım için sporu o ara yapmadım. Bol bol oturdum Oturuncada ister istemez kilo aldım. Ve sporu birazda olsa bırakmış oldum. Ama hala basketbolda forumda meydan okurum Yeter ki kondisyonumu açayım biraz. Sporu bırakır bırakmaz da 3 senedir fotoğrafçılıkla uğraşıyorum. Bununla uğraşmaya da devam edeceğim belirli bir yere gelene kadar yani öyle umuyorum. Yarışmada ki arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum.