Merhaba, Ziyaretçi
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İyi üretim kötü üretim, doğru üretim yada yanlış üretim vehatta doğru tarım yanlış tarım..... bunları çoğaltmak mümkün. Yanlız herşeye rağmen genel yargı kullanarak SÜT İÇMEYİN demek kadar gereksiz bir bilgi görmedim ben.
Kanundar kurallar var üretim için. Bunları denetleyen de devlet var. Zararlı birşey ise bu süt neden piyasada? Devlet nerde? Armut mu topluyor?Yok eğer yararlı da yanlış bir şekilde piyasaya sürülüyorsa gene devlet nerede? Neden hala piyasada? Devlet bu sefer ayva topluyor.
Ben de Ziraat Müh. sıfatıyla EKMEK YEMEĞİN dersem?? Hadi geçtik bunu; en basitiyle gazete kağıtları. Hepsi kanserojen mürekkepler barındırıyor. Yıllarca yapıldı ve hala yapılıyor, ekmeklere gazete sarılıyor.
Üretim değişiyor, cbaytan abimin dediği gibi sindirim sistemimiz adapte değildir. Doğrudur, makale linkini de verdi abi zaten. Eee tamam da nasıl yemeyelim içmeyelim? Ne yiyelim ne içelim?
Zargan Sözlüğe göre Bahçıvanlık, Bahçecilik, Çiçekçilik,Bizim Bahçe Bitkileri Bölümünün İngilizce adı da aynı zamanda Department of Horticulture’ dırJ