Gönderen Konu: İlk Sanal Turum  (Okunma sayısı 17435 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Arkeolog08

• Üye
    • Profili Görüntüle
    • Sanal Tur
İlk Sanal Turum
« : 01 Şubat, 2012, 15:46:25 »
Arkadaşlar, ilk yaptığım Sanal Tur' u sizinle paylaşayım dedim. Lakin mekan sahibi dosyaları uygun yerlere koymadığındanmıdır, serverından mıdır  bilemiyorum biraz ağır açıyor. Demo olarak çekip verdiğim için bazı detayların üzerinde durmadım eksiği gediği muhakkak vardır. Ama bu iş oluyor

Buyrun

(kaldırılmış içerik)
« Son Düzenleme: 02 Şubat, 2012, 08:28:04 Gönderen: Arkeolog08 »
Ekipman: Pentax K20D + Canon Eos 5D Mark II + Nikon D300S + Samsung NX1000 + Pentax P90 + Pentax PZ-1P + Pentax MG + Zenit 12XP + Zenit TTL + Kiev 4A

İcraat: Sanaltur + Gigapixel Fotoğraf + 3D ürün + Dış Mekan Çekimleri + Özel Gün Çekimleri

Çevrimdışı vedib

• Teknik Danışman
  • Üye
    • Profili Görüntüle
Ynt: İlk Sanal Turum
« Yanıtla #1 : 01 Şubat, 2012, 16:21:10 »
          Sanal Tur tekniğine "bFeeL" ve "Arkeolog08" nikli üyelerimiz vakıf.... Profesyonel anlamda bilenler bazı eksikliklerin giderilmesini izah etmemeye çalışıyor. Bu iş çoluk çocuğun eline düşerse piyasadan ekmek yiyemeyiz düşüncesi var. Haklı görüyorum. Güzelim Fotoğrafçılık Sanatı ne hale geldi.... Bir süre önce açılan konu linki aşağıdadır.

http://www.pentaxturk.com/forum/sanal-tur-icin-yardim-t243.30.html

Çevrimdışı Arkeolog08

• Üye
    • Profili Görüntüle
    • Sanal Tur
Ynt: İlk Sanal Turum
« Yanıtla #2 : 01 Şubat, 2012, 16:39:44 »
Profesyonel anlamda bu işi yapan bir şirket ismi lazım değil, (profesyonel diyorum şundan ötürü; iki ayrı ekip çalışması yapılıyormuş; grafikçisi, webcisi fotocusu ayrı) işini pazarlamaya geldi ve pazarladığı fiyat oldukça fazla benim çalışmamdan de iyi de değildi çalışmaları.
Yukarıda belirttiğim linkteki çalışmanın üstüne çok çok iyi çalışmalar yaptım ancak yayınlamıyorumda satmıyorumda. Bu iş fotoğraftan elde ediliyor lakin amaç iyi fotoğraf değil, mekanı yada işte tanıtımı istenen yerin en güzel tasarımla tanıtılması [Ben bizzat tanıştığım ve gördüğüm şahıslardan biliyorum].
Ben bizzat araştırdım bu işte çalışan insanların çoğu fotoğrafla uğraşmıyor, yada fotoğrafa yakın kişiler değil, çok yakın bir örneğini de tanıyorum hatta. Grafikçi herhangi bir x kişi bir makinayla bu işi çıkartıyor Vedib Bey. Tabi fotoğrafçı olanlarda çoğunlukta ama durum böyle.
Ekipman: Pentax K20D + Canon Eos 5D Mark II + Nikon D300S + Samsung NX1000 + Pentax P90 + Pentax PZ-1P + Pentax MG + Zenit 12XP + Zenit TTL + Kiev 4A

İcraat: Sanaltur + Gigapixel Fotoğraf + 3D ürün + Dış Mekan Çekimleri + Özel Gün Çekimleri

Sanal pazar iflas etti edecek ödeme yapmıyor

Başlatan nonvolatile

Yanıt: 8
Gösterim: 7896
Son İleti 19 Ocak, 2016, 08:38:37
Gönderen: YasasinKotuluk