Merhaba, Ziyaretçi
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selamlar;Ben Hidayet Yurt. 40 yaşındayım ve Kütahya da yaşıyorum. Resim çekmeye biraz merakım vardı. Nikon kompakt makinamla bir şeyler çekiyordum ama gözüm hep DSLR lerdeydi. Kütahyada kuş fotoğrafçılığı yapan bir arkadaşla tanışmam sebebi ile gaza gelip ( gerçi o arkadaş CANON cu olsada ) ikinci el bir PENTAX K10D aldım. Bir aydır da kullanıyorum. Bu siteyi de aktif olmayan " shake reduction" menusu konusunu ararken gördüm ve hem bu konuda hem de fotoğrafçılık adına bir çok şey öğrene bileceğimi tahmin ettiğimden dolayı üye olmaya karar verdim ve ranızdayım...
Herkese Selam!Adım Melisa Arslan. 1972 İstanbul doğumluyum ve İstanbul'da oturuyorum. Çevirmen olarak çalışıyorum ve ayrıca 2011 yılından beri sınavsız ikinci üniversite kapsamında AÖF fotoğrafçılık bölümünde okuyorum. Dijital fotoğrafta çok yeniyim. İlk dijital kameramı bir kaç ay önce aldım: Pentax k-r. Ondan önce Pentax Me Super kullanıyordum. Zaman buldukça ( ki bu çok zor oluyor) tarihi yerleri gezmek ve farklı kültürleri keşfetmek adına kendimi yollara atıyorum. Ve daha çok o zamanlar fotoğraf çekebiliyorum. Fakat haziran ortasında kendimi full-time fotoğraf çekmeye adamayı planlıyorum ( gerçi planlarım bu güne dek hiç tutmamıştır:)) Umarım bu forum vesilesiyle güzel bir bilgi paylaşımı içinde oluruz ve bende hızla eksiklerimi kapatabilirim.Esenlikle,
Başlatan Baha
Başlatan ilbey666