Merhaba, Ziyaretçi
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aramıza hoşgeldin Mustafa;Makine olarak güzel bir seçim yapmışsın, bol bol çekim yap, hatta bir objeyi birden fazla açıdan ve birden fazla ışık ayarı ile çek, içinden en güzelini ayır, böylece daha kolay ilerler, daha hızlı yol alırsın fotoğraf dünyasında, ayrıca bizlerin paylaştığı fotoğrafların exif bilgilerini incele, o bilgilere göre denemeler yap.
Hoşbulduk:) Bu arada beni Pentax ile tanıştıran Ahmet abidir:)
Herkese Merhabalar.İsmim Osman KOÇYİĞİT aslen 1981 Manisa Gördes doğumluyum şu an Rize' de Kamuda Sağlık Memuru olarak çalışmaktayım. Fotoğraf merakım 2 yıl kadar önce başladı ve an itibari ile K10D GP ile Pentax sahibiyim daha önce Sony A33 kullandım aslında kullandığım makinadan şikayetçi olmamama rağmen bulunduğum yer itibari ile sürekli yağış aldığı ve yeni çıkan sony gövdesi A77 oldukça yüksek bir fiyat etiketine sahip olduğu için Sayın Ahmet DERİCİ' nin sayesinde Pentax K10D ile devam etmeyi uygun gördüm şu an sadece gövde sahibiyim ve yine Ahmet bey sayesinde yolda olan lensim Sigma 10-20mm yi dört gözle bekliyorum herkese tekrar selam ve saygılar.
Hoşgeldiniz forum'a İsmail bey
Hikmet --- İsmail kim?
İsmim yazısını ismail olarak okudum! Geç oldu ondandır!:D
Başlatan Baha
Başlatan ilbey666