Merhaba, Ziyaretçi
0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Herkese merhaba,ismim Gökhan, izmir'de yaşıyorum ve 27 yaşındayım.Nikon d3000 ile başladı slr yaşantım. çok fazla lens değiştirdim. sonra bütün seti sattım.Henüz bir pentax sahibi değilim ama ocak ortası gibi elimde yurt dışından almış olduğum k-r makinam gelecek. ebay üzerinden amerikada yaşayan tanıdığımızın adresine gönderterek aldım, kit lens ve 55-300 lens ile beraber. 2 gün önce de pentax-a 50 mm f 1.7 lens aldım yine aynı şekilde. forum ile alakam ise tesadüfen sahibinden.com üzerinden lens satan bFeeL nick'li arkadaş ile diyaloğumuz sonucunda oldu. bütün setim elime ulaştığında tecrübelerimi ve izlenimlerimi sizlerle paylaşmak isterim.saygılar
Merhaba arkadaşlar ve üstadlar,Bu faslı atladığım için özür dilerim Ben Serdinç KAYA. Bu Pentax sevdası bende araştırmalarım ve Ahmet abinin önerileri sayesinden başladı. Geçen hafta da babamla konuşurken "Aferin, anca doğru yolu bulmuşsun." demesiyle sevindim Aslen Biga/Çanakkaleliyim, Ankara'da Hacettepe'de okuyorum; ancak şu anda eğitimim gereği ocak ayına kadar Danimarkada'yım. Gelince inşallah güzel bir K-R alıp Pentax sevdasına resmen başlayacağım Herkese saygılar...
tekrar hoş geldin Serdinç...sen de doğru seçim yapmışsın....
Başlık hareketlendi yeniden. Yeni kişileri görmek güzel oluyor.Bu dostluk ortamı umarım şuanki gibi sürekliliğini korur.
Sitemize yeni üye olan arkadaşlarımız oldu. Hoşgeldiniz ve sizide daha iyi tanımamız için buraya kendinizi tanıtmak adına kısa bir şeyler karalıyabilirsiniz...
başlığı şimdi gördüm gerçi ben geleli epey oldu ama kendimi birde burda anlatsammı?
Herkese merhaba efendim. Bu siteyi yaklaşık yarım saat önce gördüm ve hemen üye oldum. Donanım haberde dolanırken oradaki bir üyenin kimlik bilgileri altında gördüm ve "aaa böyle bir forum mu açılmış" diyerek hemen buraya geldim. Açıkçası uzun bir zaman fotoğraf ve forum işlerine ara vermiştim, tekrardan yavaş yavaş bu işlere girmeye başladım. Kendimi kısaca tanıtayım. Ankara'da yaşıyorum ve devlet memuruyum. 2012 yılı itibariyle 36 yaşındayım (Artık ). Ekipmanlarımı profil bilgilerime ekledim ama burada da bahsedeyim.Yaklaşık 4,5 yıl önce aldığım Pentax K10D ve 3 adet obektifim var;Pentax SMC-DA 18-55mm f/3.5-f/5.6 AL; Pentax SMC-M 50mm f/1.4; Pentax SMC-M 200mm f/4 Herkese iyi forumlar diliyorum.
Başlatan Baha
Başlatan ilbey666