Merhaba, Ziyaretçi
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben de 3000 lirayı en az 5000 liraya çıkmanız lazım yazmayı düşünüyordumdizüstü bilgisayar ben de almak istiyorum ama düşündüğüm laptop 10000 tl civarında olduğundan şimdilik alma isteğimi erteledim.Bu arada Baha'nın önerdiği cihazların sistemi freedos, yani windovs değil. Freedos olması daha mı iyi yoksa windovs olsa daha mı pahalıya kaçar bu cihazlar. Soru Baha'ya
Abi içinde Windows hazır gelen sistemleri hiç sevemiyorum. Eften püften birçok yazılımın kurulu gelmesi bilgisayarın performansını düşürüyor ve beni sinirlendiriyor. O yüzden Windows hazır geldiğinde bile ilk açılıştan sonra oturup formatlıyorum. Yani FreeDos (Windows'suz) yada Windows kurulu bilgisayar almak benim için çok bir fark yaratmıyor.Windows kurulumu da çok kolay. Tozlu'da Windows nasıl kurulur diye bir rehber hazırlattım. Rehberin eksiği var tabi ama eklemeler, düzeltmeler yapacam. FreeDos bilgisayar satın alındığında, "USB'i bilgisayara tak" der gibi en ince detaylara kadar Windows kurulumunu adım adım anlatmış olacam.https://www.tozlumercek.com/windows-10-nasil-kurulur/
slm baha windows kurmak zorunda değilsin ben macos kurdum