Gönderen Konu: Flash bilen var mı?  (Okunma sayısı 22422 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Arkeolog08

• Üye
    • Profili Görüntüle
    • Sanal Tur
Flash bilen var mı?
« : 08 Eylül, 2011, 11:21:32 »
Arkadaşlar aranızda flash bilen var mı? Projem için özel bir loading bar yapmak istiyorum ama isteyince olmuyor malesef:) yardım edebilecek bi arkadaş aranıyor.
Ekipman: Pentax K20D + Canon Eos 5D Mark II + Nikon D300S + Samsung NX1000 + Pentax P90 + Pentax PZ-1P + Pentax MG + Zenit 12XP + Zenit TTL + Kiev 4A

İcraat: Sanaltur + Gigapixel Fotoğraf + 3D ürün + Dış Mekan Çekimleri + Özel Gün Çekimleri

Çevrimdışı Lupara

• Üye
    • Profili Görüntüle
Ynt: Flash bilen var mı?
« Yanıtla #1 : 08 Eylül, 2011, 16:24:48 »
Loading bar yapmak için aşağıdaki örneğe bakabilirsiniz. yine olmazsa detaylı yazarım.

Çevrimdışı Arkeolog08

• Üye
    • Profili Görüntüle
    • Sanal Tur
« Yanıtla #2 : 09 Eylül, 2011, 08:32:37 »
Loading bar yapmak için aşağıdaki örneğe bakabilirsiniz. yine olmazsa detaylı yazarım.

Teşekkür ederim evde bakabileceğim çünkü iş yerinde açamıyorum böyle dosyaları kilitledikleri için. Fakat ben flashtan hiç anlamam. İstediğim çalıştığım yerin logosunun ve yanında ufacık adının yazacağı minik bir bar hatta altına ufacık kendi adımı bile iliştirebilirim lakin çokmu zordur bunu yapması onu bilemiyorum, etrafımda bilende hiç kimse yok işin kötüsü
Ekipman: Pentax K20D + Canon Eos 5D Mark II + Nikon D300S + Samsung NX1000 + Pentax P90 + Pentax PZ-1P + Pentax MG + Zenit 12XP + Zenit TTL + Kiev 4A

İcraat: Sanaltur + Gigapixel Fotoğraf + 3D ürün + Dış Mekan Çekimleri + Özel Gün Çekimleri

Çevrimdışı Lupara

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 09 Eylül, 2011, 11:18:36 »
Teşekkür ederim evde bakabileceğim çünkü iş yerinde açamıyorum böyle dosyaları kilitledikleri için. Fakat ben flashtan hiç anlamam. İstediğim çalıştığım yerin logosunun ve yanında ufacık adının yazacağı minik bir bar hatta altına ufacık kendi adımı bile iliştirebilirim lakin çokmu zordur bunu yapması onu bilemiyorum, etrafımda bilende hiç kimse yok işin kötüsü

Flashtan hiç anlamıyorsanız bu biraz zor tabi.Ama biraz bilen biri için basit. Hiç bilmiyorsanız, gönderdiğim dosya sizin pek işinize yaramayabilir.

Ankara Antalya civarını gezen bilen var mı?

Başlatan Drogo

Yanıt: 6
Gösterim: 11527
Son İleti 19 Mart, 2012, 08:42:23
Gönderen: Eagle Fly Free
Flaş bilen varmı?

Başlatan Arkeolog08

Yanıt: 3
Gösterim: 25685
Son İleti 11 Ağustos, 2013, 08:03:42
Gönderen: Baha