Gönderen Konu: Kırmızı K-r Aranıyor  (Okunma sayısı 5886 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı gurkanucak

• Üye
    • Profili Görüntüle
Kırmızı K-r Aranıyor
« : 13 Mart, 2014, 23:08:51 »
Kırmızı K-r Aranıyor. Ben k20d kullanıcısıyım kız arkadaşımı da pentax ailesine katmak istiyorum kırmızı ile kandırdık diyelim :D teklifleri değerlendirmek,elinden çıkarmak isteyen ile konuşmak isterim.. acelesi yok maksat sohbetimiz olsun, makul bir anlaşma yapar isek aramıza bir üye daha ekleriz :D kit lens ile olursa çok iyi olur olmadı ben bendeki bir iki lensi vereceğim idareten.. bütçe belirlemek istemiyorum teklifleri yönlendirmemek için.. herkesin ışığı bol olsun.

Minolta 50mm f:2.8 Macro

Çevrimdışı yusufk53

• Üye
    • Profili Görüntüle
Ynt: Kırmızı K-r Aranıyor
« Yanıtla #1 : 14 Mart, 2014, 16:44:53 »
pm

Çevrimdışı gurkanucak

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 07 Nisan, 2014, 17:45:02 »
kırmızı olma durumu ortadan kalkmıştır.. siyah da olur anlaşılan kırmızı yok

Çevrimdışı yusufk53

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 07 Nisan, 2014, 22:37:52 »
Valla.hocam.sizi tanimiyorum ama siz komuyu actiginzda elimde.kirmizi vardi.fiyatida uygundu  ama.almadiniz . Simdi siyahta olur.diyorsunuz  forumda 650 ye bile.satan.vardi . Forum.k-r dolu siz.bulamiyorsunuz anlamadim.gitti .

Çevrimdışı gurkanucak

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 07 Nisan, 2014, 23:10:51 »
Yorumunuz için teşekkür ederim. Doğru diyorsunuz forumda k-r ilanları var ancak kimi set olarak satmak ister, kiminin başka düşüncesi vardır. Alınık ilan benim düşünceme göre bu yüzden açılır. Bende k20d var ben bu ürünü satılığa koymam ancak biri k20d alınık ilanı açsa acaba değiştirsem mi diye düşünürüm ve belki mesaj atarım... Sizin ürününüzü sattığınız vakit konuşmuştuk zaten hatırlarsanız. Size cevabım şu şekildeydi.
"hocam şu anda 850'ye alamam, açıkçası alışveriş benim değil kız arkadaşımın.. ben bir konuşayım hocam sana döneceğim. mesajını görmedim bugün bir çanta aldım ali abiden yollardaydım şimdi cevap verebildim kusura kalma. ilgin için teşekkür ederim. "
Orada da gayet açık bir şekilde durumu bildirmiştim. Bir tek kırmızı sizde vardı forumda... siz de satınca kalmadı.. ve ben de bugün siyahı da ekledim. İlan burada duruyor ve ben bazı üyeler ile pm aracılığı ile konuşuyorum. İlanın altında yazı olmaması, her yerde bu ürünü aradığım ve bulamadığım anlamına gelmiyor sadece insanların içindeki belki alıcısı olsa satarım hissini uyandırmak için. Kx için de konuştuğumuz Kr için de konuştuğumuz üyeler oldu. Kemal beyin ürünün almak için gözüme kestirmiştim bir kaç gündür, Kx ile ilgili Af kırmızı noktalarının olmadığını öğrendim mesela bugün ve yattı. Kendime almadığımdan aceleci davranmak, yanlış adım atmak istemiyorum. Belki siz değerli üyelerimiz kadar bilgili değilim ve her gün yeni bir şey öğreniyorum. Eğer bir kx alsaydım bugün Af noktalarının olmağını öğrenecektim makine elimde..
Siz gerçekten uyguna verdiniz makinenizi orada haklısınız, ancak o zaman durumumuz müsait değildi ben şu an kimseye ölücülük de yapmıyorum, almayacağım ürün için de pazarlık yapmıyorum. Kimisi için çok önemli olan rakamlar kimilerinin öğlen yemeğidir maddi konulara hiç girmek istemiyorum. Tarıyorum ve kimseye zararım yok, insanları rahatsız etmiyorum uygun gelir alırım uygun gelmez almam bu insanların şahsi kararıdır. Piyasadan az çok haberimiz var mutlaka kimse kimsenin malını zorla istediği fiyata alamaz.
İnsan bazen elindeki ürünün alıcısı olduğunu bildiğinde satmaya daha çok yönelir. Bu akşam da bir üyemiz ile konuştuk satışta K-r'si var diye. Konuşuyoruz, birbirimizi tanıyoruz ve kısmet olursa bir gün alışverişimizi de yaparız. Bekliyorum, durum şudur ben ekipmanı kendime bakmıyorum şu an aranılan olarak da durmaktadır.
Yorumunuz sayesinde açıklık getirmiş olduk. Bu tip ilanlar rahatsızlık yaratıyor ise kitlenebilir, satılık kısmından da takip edebilirim zaten kirlilik olmasın diye 15 gün sonra bir şey yazmıştım.
Saygılarımı sunarım.
Adları geçen insanlardan özür dilerim, konu ile direk olarak ilgileri yoktur. Açıklık getirmek amaçlı isimleri geçmiştir.

Çevrimdışı gurkanucak

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 19 Nisan, 2014, 20:28:15 »
Makine alınmıştır. İlgi gösteren arkadaşlara teşekkür ediyorum. Kilit lütfen.

sigma 18-50mm f2.8 ex - sigma 17-70mm .... aranıyor ....

Başlatan erdemacan

Yanıt: 2
Gösterim: 5861
Son İleti 02 Aralık, 2016, 11:14:13
Gönderen: erdemacan
Alınık Samyang 85mm 1.4 ve Samyang 14mm 2.8 lens aranıyor

Başlatan itasdemir

Yanıt: 4
Gösterim: 9474
Son İleti 21 Ekim, 2013, 09:01:46
Gönderen: itasdemir
Geniş açı yada balıkgözü, AF, prime yada zoom, Pentax uyumlu lens aranıyor.

Başlatan aliesat1964

Yanıt: 1
Gösterim: 8082
Son İleti 08 Aralık, 2012, 20:33:28
Gönderen: aliesat1964
Pentax K Mount DA Lensler için Gövdeden diyafram kontrollü NEX adaptörü Aranıyor

Başlatan izmirrockisi

Yanıt: 1
Gösterim: 7485
Son İleti 29 Mart, 2015, 00:54:28
Gönderen: izmirrockisi
Pentax 18-55 DA II LENS ARANIYOR SATMAK İSTEYEN PM (ilan kilitlenebilir)

Başlatan İhtiyar

Yanıt: 22
Gösterim: 20014
Son İleti 28 Ocak, 2014, 23:36:23
Gönderen: İhtiyar