Yorumunuz için teşekkür ederim. Doğru diyorsunuz forumda k-r ilanları var ancak kimi set olarak satmak ister, kiminin başka düşüncesi vardır. Alınık ilan benim düşünceme göre bu yüzden açılır. Bende k20d var ben bu ürünü satılığa koymam ancak biri k20d alınık ilanı açsa acaba değiştirsem mi diye düşünürüm ve belki mesaj atarım... Sizin ürününüzü sattığınız vakit konuşmuştuk zaten hatırlarsanız. Size cevabım şu şekildeydi.
"hocam şu anda 850'ye alamam, açıkçası alışveriş benim değil kız arkadaşımın.. ben bir konuşayım hocam sana döneceğim. mesajını görmedim bugün bir çanta aldım ali abiden yollardaydım şimdi cevap verebildim kusura kalma. ilgin için teşekkür ederim. "
Orada da gayet açık bir şekilde durumu bildirmiştim. Bir tek kırmızı sizde vardı forumda... siz de satınca kalmadı.. ve ben de bugün siyahı da ekledim. İlan burada duruyor ve ben bazı üyeler ile pm aracılığı ile konuşuyorum. İlanın altında yazı olmaması, her yerde bu ürünü aradığım ve bulamadığım anlamına gelmiyor sadece insanların içindeki belki alıcısı olsa satarım hissini uyandırmak için. Kx için de konuştuğumuz Kr için de konuştuğumuz üyeler oldu. Kemal beyin ürünün almak için gözüme kestirmiştim bir kaç gündür, Kx ile ilgili Af kırmızı noktalarının olmadığını öğrendim mesela bugün ve yattı. Kendime almadığımdan aceleci davranmak, yanlış adım atmak istemiyorum. Belki siz değerli üyelerimiz kadar bilgili değilim ve her gün yeni bir şey öğreniyorum. Eğer bir kx alsaydım bugün Af noktalarının olmağını öğrenecektim makine elimde..
Siz gerçekten uyguna verdiniz makinenizi orada haklısınız, ancak o zaman durumumuz müsait değildi ben şu an kimseye ölücülük de yapmıyorum, almayacağım ürün için de pazarlık yapmıyorum. Kimisi için çok önemli olan rakamlar kimilerinin öğlen yemeğidir maddi konulara hiç girmek istemiyorum. Tarıyorum ve kimseye zararım yok, insanları rahatsız etmiyorum uygun gelir alırım uygun gelmez almam bu insanların şahsi kararıdır. Piyasadan az çok haberimiz var mutlaka kimse kimsenin malını zorla istediği fiyata alamaz.
İnsan bazen elindeki ürünün alıcısı olduğunu bildiğinde satmaya daha çok yönelir. Bu akşam da bir üyemiz ile konuştuk satışta K-r'si var diye. Konuşuyoruz, birbirimizi tanıyoruz ve kısmet olursa bir gün alışverişimizi de yaparız. Bekliyorum, durum şudur ben ekipmanı kendime bakmıyorum şu an aranılan olarak da durmaktadır.
Yorumunuz sayesinde açıklık getirmiş olduk. Bu tip ilanlar rahatsızlık yaratıyor ise kitlenebilir, satılık kısmından da takip edebilirim zaten kirlilik olmasın diye 15 gün sonra bir şey yazmıştım.
Saygılarımı sunarım.
Adları geçen insanlardan özür dilerim, konu ile direk olarak ilgileri yoktur. Açıklık getirmek amaçlı isimleri geçmiştir.