Arkadaşlar sistem değişikliği nedeniyle satmayı düşünüyorum. Tüm set halinde satacam yada öncelik sırasına göre.
Öncelikli olarak gövde ve grip sonrada flaş, lensler ve filtreler satılacak...
Pentax K10d gövde 29-30k shutter. Kozmetik olarak 10/9 alır. Temiz durumda. Herhangi bir sorunu yok. Yanında biri orj. biri yan sanayi 2 batarya verilecek. orj. ve Pentaxtürk kemeri, Şarj aleti v.s. ile gönderilecek.. 450 TL
Orjinal D-BG2 grip. Kozmetik olarak 10/8,9 alır. Herhangi bir sorunu yok. Bir adet yan sanayi batarya ile 150 TL
Pentax 18-55WR Optik ve kozmetik olarak 10/9,5 alır. Sadece ön kapağın klipslerinde ufak bir sorun oldu orayı yapıştırdım ama rahatsız edici değil. Neticede bir kapak.. Ginede sırf o yüzden fiyatı uygun tuttum. Yanında uv filtresi orj. kapakları ve parasoleyi ile 175 TL
Pentax FA 50mm F1.4 sıfır desem yeridir. Daha 18 ay garantisi vardır. Alalı 6 ay olmadı. Sıfır almıştım. Faturası orj. kutusu. kaliteli üst sınıf süper ince camlı uv filtresi ve vidalı kauçuk katlanan parasoleyi ile 700 TL
Pentax AF-360FGZ flaş. Pil kapağındaki tırnaklardan biri kırıldı birşeyler uydurdum yaptım. Sorunsuz kapanıyor. Başka bir sorunu yoktur. orj. Deri taşıma kılıfı ve diffuser ile 300 TL
Marumi DHG Slim polarize filtre 58mm Temiz durumda kutusunda muhafaza edildi. 50 TL
B+W ND 3.0 1000x ND filtre 58mm Temiz durumda kutusunda muhafaza edildi. 100 TL
49-58mm ring adaptör. 49mm filtre çapına sahip lenslere 58mm çapındaki filtreleri takmak için 10 TL
52-58mm ring adaptör. 52mm filtre çapına sahip lenslere 58mm çapındaki filtreleri takmak için 10 TL
Dahili flaş için diffuser (3 renkli) 5 TL
Tüm seti (gövde+grip+lensler+flaş+filtreler) alan arkadaşıma ring adaptörleri + dahili flaş diffuserı + 8gb class 10 sandisk hafıza kartını + fazladan bir adet marumi 52mm uv filtreyi hediye verecem.