Body satılmadan hiç bir ürün satılmayacaktır.. tek tek satışlar anca body satılınca gerçekleşecektir..
Body satış fiyatı da 1800 tl dir.. çok az pararlık yapılabilir..Öncelikle belirtmek isterim ki Seti az shutterli max.10,000 k5iis body ler ile temizliğine göre altı üstü konuşularak takas edebilirim.
a900 : çok temiz bir gövde hiç bir sıkıntısı yok. fotoğraflarını isteyene gönderirim veya zamanım olur ise çeker eklerim buraya..
Aldığım Fiyat : 2000 TL Yanında Orjinal 2 adet batarya vereceğim
Tokina 19-35 : 0 kondisyonda kapakları tam. ff ve crop da dahi çok iyi bir açı sağlar..
Aldığım Fiyat: 350 TL
Minolta 35-105 old: Optikleri dış aksamı tertemizdir. sadece filtre yerinde çok küçük bir yamulma var. aldığım da öyleydi. ama hiç bir şekilde resme falan etkisi yok.
Aldığım Fiyat : 350 TLMinolta 3600hs Flaş: Tertemizdir. TTL ve HSS dir .
Aldığım fiyat : 300 TL Mümkün mertebe tek tek satışım olmayacaktır. belki bir ihtimal düşünebilirim.
Ama önceliğim ve istediğim hepsi aynı anda tek seferde satılmasıdır.
Böyle bir sete de istediğim fiyat gayet makul diye umuyorum.. ki sadece body i 2000 tl ye almıştım.. aldığım fiyatları karşılarına yazıyorum. ki değerlendirme de baz alın diye..
Set Fiyatı: 2600 TL Çok az bir pazarlık payım mevcuttur.
Şuan gerçekten piyasada F/P olarak alabileceğiniz en iyi FF settir bana göre tabi

Ayrıntılı bilgi için mesaj atabilir veya arayabilirsiniz..
Tel: 0538 450 0397