Gönderen Konu: Pentax K10D body 2500 (ikibin beşyüz) shutter - sıfır gibi-çok nadir çıkar...  (Okunma sayısı 7456 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı happyprince

• Üye
  • Mehmet Halis
    • Profili Görüntüle

Merhaba arkadaşlar,
 Bir hevesle uzun aramalar sonucunda on gün kadar önce ABD'den bir arkadaşıma getirttiğim K10 D makinemi satıyorum.Satma nedenimi merak edenler için söyleyeyim; elimde yeni aldığım 2 adet filmli (biri K1000 diğeri Pentax ME super) olmak üzere K5 ve K10 D ile birlikte toplam 4 makine oldu.filmlilerin birinde renkli,diğerinde siyah beyaz film var ve bunların hepsi ekstra masraf.Belki bunlar da sorun olmayabilirdi ama bizim emektar ford da bu sabah arıza çıkarınca en mantıklı çözüm olarak K10 D yi satmak geldi aklıma.
 Arkadaşlar makinenin birkaç fotoğrafını koyacağım ve eğer isteyen olursa daha fazla fotoğraf da atarım özel email ile.
 Makinenin shutter sayısı 2500 (+-) civarında.Photome programı ile kontrol edilmiştir.Yani türkçesi makine sıfır denebilir ki bu kondüsyonda bir K10 D ben hiçbir yerde görmedim.Makinede Türkçe yok arkadaşlar.Sonradan yüklenebilir mi bilmiyorum.Bir de parlak ışığa tutulunca vizörde çok küçük kirler var ama keyfe keder,sanırım olmayan makine yok gibidir ve fotoğrafa hiçbir etkisi yok,eğer çok rahatsız olursanız sanırım 20 TL gibi bir ücrete temizletebilirsiniz.Beş dakika ancak sürer.Makinenin CD'si,pili,vs.herşeyi vardır.Yalnız şarj cihazına Türkiye'deki fişlere uyum sağlaması için 3 tl civarında olan bir aparat gerekiyor.Hepsi bu.Makinenin kutusu yoktur.Kitapçığı da mevcuttur.
 Gelelim fiyatına;aldığım paranın üzerine çok cüzi bir kar koyarak ve son fiyat olarak 650TL istiyorum.Böyle bir makineyi bu fiyata şahsen ben bulsaydım amerikalardan getirtecem diye uğraşmaz direk alırdım ;)
 Arkadaşlar bir diğer önemli husus ise satışı sanalpazar yahut sahibinden gibi sitelerden düşünmüyorum.Sebebine gelirsek,makinem neredeyse sıfır ve içinden parça alınma ihtimali oluyor.Sadece forumda tanıştığım arkadaşlar ve onların referansını verebilecek arkadaşlara sanalpazar üzerinden komisyon farkını eklemek şartıyla satış yapabilirim.Daha önceden tanışmadığım kişiler ise direkt banka hesabına parayı yatırarak makineyi alabilirler.
ÖNEMLİ: Sadece body satılıktır arkadaşlar.Lens fiyata dahil değildir.
 Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun...
"İnsan gördüğüne inanır,inandığını da görür."
Pentax K50
Pentax HD -DA 16-85mm F3.5-5.6ED DC WR

Çevrimdışı itasdemir

• Üye
  • pentax kardeşliği
    • Profili Görüntüle
hayırlı satışlar olsun mehmet hoca,

Çevrimdışı happyprince

• Üye
  • Mehmet Halis
    • Profili Görüntüle
eyvallah İbrahim abi... :)
Pentax K50

Çevrimdışı happyprince

• Üye
  • Mehmet Halis
    • Profili Görüntüle
 Arkadaşlar,
 Makinenin kargo parasını ben ödeyeceğim.Satılsın makinem maksat.Üçe beşe bakmanın manası yok.Zaten aldığım fiyata çok yakın bir fiyattır. Çevresinde yeni fotoğrafa başlayacak tanıdığı olan arkadaşlar tavsiye edebilirler,böylesi nadir çıkar.Benden demesi.İlanı birkaç gün içinde çekeceğim. İhtiyacı olanlar için fotoğrafçılığa ucuza kaliteli bir başlangıç olacaktır.Teşekkürler.
Pentax K50

Çevrimdışı haldun31

• Üye
    • Profili Görüntüle
mehmet hocam  gel takasa girelim senle:)sana bir 50 200 wr vereyim.üstünü konuşuruz.lenste sıfır gibi ve garantisi 16 ay falan devam ediyor:)hem tele lens açığında kapanmış olur.hemde ucuz ve düzgün bir lensin olur:)hemde ilan güncellenip üst sıralara çıkar:)
Allah ne verdiyse:)

Çevrimdışı healtyhead

• Üye
  • Her tercih bir vazgeçiştir!
mehmet hocam  gel takasa girelim senle:)sana bir 50 200 wr vereyim.üstünü konuşuruz.lenste sıfır gibi ve garantisi 16 ay falan devam ediyor:)hem tele lens açığında kapanmış olur.hemde ucuz ve düzgün bir lensin olur:)hemde ilan güncellenip üst sıralara çıkar:)

İlanı kirletmek araya girmek gibi bir niyetim yok ama bir yorum yapma gereği duydum. Lensi ben bizzat gördüm ve denedim. İlk günkü temizliği devam ediyor, ne de olsa Haldun abim kullanıyor :)
Nikon D600
Sigma 70-200mm f/2.8 EX DG APO OS HSM
Nikon Speedlight SB-800
Pentax K1000
Miranda 28mm f2.8 Macro
Lowepro 302AW

http://www.flickr.com/photos/srdnckaya/
Serdinç KAYA
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık tutulduğunda; beyaz adam paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak.

Çevrimdışı happyprince

• Üye
  • Mehmet Halis
    • Profili Görüntüle
 Haldun Hocam olabilir.Neden olmasın...Sizseniz alışveriş takas da uyar , başka şeyler de ;) Yazarsanız 15-20 dakikaya döneceğim internete.(maximum).İsterseniz pm de atabilirsiniz.Uyar bana ;)
Pentax K50

Çevrimdışı haldun31

• Üye
    • Profili Görüntüle
mehmet hocam ben gece erken uyudm biraz kusura bakmayın.sizde nette yoktunuz sabah görürüsüünüz diye düşündüm.bugün sizi ararım görüşürüz.yazdığınız cevaptaki iltifat için ayrıca teşekkürü bir borç bilrim.saygılarımla

Çevrimdışı happyprince

• Üye
  • Mehmet Halis
    • Profili Görüntüle
Makine Haldun Bey'e satılmıştır.
Hayırlı günlerde güle güle kullanmasını diliyorum.:)
Ayrıyeten Serdinç Bey'e de teşekkürlerimi sunuyorum:)
Pentax K50

Çevrimdışı haldun31

• Üye
    • Profili Görüntüle
sağolasın hocam teşekkür ederim.saygılarımla

***SATILIK*** """KELEPİR""" PENTAX 18-55 DA-L KİT LENS

Başlatan fatihtekin88

Yanıt: 2
Gösterim: 10703
Son İleti 31 Temmuz, 2013, 00:30:52
Gönderen: fatihtekin88
_____ En Keskin 50mm yani Pentax M 50mm f/1.7 üstelik Tertemiz _____

Başlatan sydbarret

Yanıt: 4
Gösterim: 12106
Son İleti 20 Mart, 2015, 07:03:33
Gönderen: sydbarret
SATILDI ** PENTAX SMC DA 16-45mm f/4 *** SATILDI ***** !!!!

Başlatan adr

Yanıt: 1
Gösterim: 14771
Son İleti 18 Şubat, 2012, 15:34:41
Gönderen: ercan69
*** (SATILDI) *** PENTAX SMC DA* 55mm f/1.4 SDM *** (SATILDI) ****

Başlatan adr

Yanıt: 7
Gösterim: 13603
Son İleti 02 Nisan, 2012, 21:18:49
Gönderen: adr
*** (SATILDI) *** PENTAX SMC 55-300mm f/4-5.8 (SATILDI)

Başlatan adr

Yanıt: 6
Gösterim: 12524
Son İleti 24 Nisan, 2012, 23:03:26
Gönderen: soneryen