Gönderen Konu: K1000 Efsane Filmli Makine 50mm f:2 Lens ile Birlikte Satılıktır  (Okunma sayısı 3829 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı happyprince

• Üye
  • Mehmet Halis
    • Profili Görüntüle
 Arkadaşlar,
 Filmli makine hevesiyle bir müddet önce aldığım ve şu an elimde 3 adet filmli makine olması sebebiyle kullanmadığım Pentax K1000 fotoğraf makinemi satıyorum.Makinem gerçekten süper.Bir arkadaşıma yurtdışından getirttiğim bir makinedir.Sadece 36 poz resim çektim.O kadar.Başka da hiç kullanmadım.Pozometresi sorunsuz çalışmaktadır.Aynası tertemiz sayılır(çok küçük bir toz parçası görünüyor bakınca ama ellemedim,siz isterseniz hava pompası ile temizlersiniz.)Vizör ve bazı kısımlarında yüzeysel birkaç çizik mevcut.Fotoğraflarda görülebilir.Ama tahminimce makine belki de hiç kullanılmamış,çünkü böyle makinelerde genelde askı halkasının bulunduğu yer aşınır,bunda ise çok az aşınma var.Sadece boyası biraz aşınmış,o kadar.
 Pili mevcuttur.Makine pili ile gönderilecektir.
 Lensi de A modlu 50mm f/2 Pentax lenstir.Lensin optiği mükemmel durumdadır.Diyafram bileziği azıcık serttir ama dönmekte ve sıkıntı oluşturmamaktadır.Bir bozukluk değildir.
 Bilindiği üzere halen en çok satan ve en uzun süre piyasada kalan filmli makine olma rekorunu elinde bulundurmaktadır.Merak edenler için forumda bu makine ile ilgili geniş bilgi mevcuttur.Fotoğrafa ilk başlayan ve temel fotoğrafçılık tekniklerini öğrenen kişilerce dünyada hala en çok alınıp satılan makinedir.Asla elinizde kalmaz;)
 Bir diğer önemli özelliği de makine tamamen mekaniktir.Pozometre hariç hiçbir aksamının çalışması için pile gerek yoktur.Hiç pil olmadan rahatlıkla fotoğraf çeken bir fotoğraf makinesidir.Neyse,çok vaktinizi almayayım.Makine lensi ile birlikte satılmaktadır.Body ya da lens ayrı olarak satılmayacaktır.Lensini dijital makinenizde de kullanabilirsiniz.Süper resim kalitesi verir.Özellikle az ışıkta çok işinize yarar.Lensin yan sanayi ön kapağı vardır.Arka kapağı yoktur.
 Fiyatı lensle birlikte 250 TL dir ve bu fiyattan aşağı satmayı düşünmüyorum.Bu temizlikte bir makine ve lens için çok bir fiyat değildir.İlan sadece birkaç gün kalacak sonra makine başka mecrada satılmak için ilan çekilecektir.Alan arkadaş harika bir makine sahibi olacaktır.Alacak kişi iyi günlerde güle güle kullansın diyorum.
 Herkese teşekkürler,Selametle...
« Son Düzenleme: 08 Nisan, 2013, 17:43:49 Gönderen: happyprince »
"İnsan gördüğüne inanır,inandığını da görür."
Pentax K50
Pentax HD -DA 16-85mm F3.5-5.6ED DC WR

Çevrimdışı happyprince

• Üye
  • Mehmet Halis
    • Profili Görüntüle
güncel
Pentax K50

Çevrimdışı happyprince

• Üye
  • Mehmet Halis
    • Profili Görüntüle
Son iki gün arkadaşlar.İhtiyacınız varsa ve analog fotoğrafa başlamayı düşünüyorsanız kaçmayacak temizlikte bir set.Kalitesiz plastik makineleri bile kaça sattıkları malumunuzdur.Forumdan birine gitmezse üzülürüm şahsen.Fotoğraf mantığını öğrenmek isteyen öğrencilerin birinci tercihi olan bir makine.İyi akşamlar herkese...
Pentax K50

Çevrimdışı happyprince

• Üye
  • Mehmet Halis
    • Profili Görüntüle
Makine satıştan çekilmiştir.İlan taşınabilir.
Pentax K50

***SATILIK*** """KELEPİR""" PENTAX 18-55 DA-L KİT LENS

Başlatan fatihtekin88

Yanıt: 2
Gösterim: 10387
Son İleti 31 Temmuz, 2013, 00:30:52
Gönderen: fatihtekin88
pentax 21mm lımıted ve pentax 15mm lımıted lens

Başlatan engyalcin

Yanıt: 5