Samsung GX10 -- 18 bin çekimde, Full kutulu, sıfırdan ayırt edilemez temizlikte, 400 lira
smc Pentax A 50mm f2.8 Macro --- Kapakları tam, kozmetik olarak 10/9.9, optik olarak 10/10 durumunda süper bir lens 250 lira
arkadaşlar manuel lens kullanmayı bıraktığım için elimdeki ürünleri set olarak alacak olan arkadaşa 600 lira...
body Pentax K10D nin aynısı, full kutulu, 18 bin çekimde, 230 bin çekimde K10D gördüğüm için bu rakam bu body için hiçbir şey, üzerinde camında sağında solunda altında hiç bir yerinde ne köşe atması var ne de çizik, vuruk. sıfır temizlikte, tek bir kusuru var o da body nin yan tarafında bulunan AFS - C - M düğmesi kırılmış veya çıkmış, bilemiyorum, düğme elimde hatta takmak için biraz uğraşılmış ancak sanırım servisin yapması gerekli, ben manuel lenslerim varken çok rahat manuel olarak kullandım, illa otofokus olarak kullanacağım diyen arkadaş düğmeyle birlikte servise gidip taktırabilir. tüm ekipmanları tam ve orjinal.
lens, çok zor bulunan bir lens, A modlu olmasından dolayı inanılmaz rahat, macro ve portre çekenler bilir zaten macroyu ve portreyi manuel çekmek daha doğru sonuçlar verir. o yüzden uygun maliyetli lens arayanların kaçırmaması gereken bir lens, pentaxforums da çok yüksek puanlar almış bir lens, fiyat olarak da bu güne kadar hep 300 liralardan satılan bir lens
ürünleri ayrı ayrı almak isteyenler için ya da set olarak almak isteyenler için fiyat bilgilerini yukarıya yazdım. lütfen bundan sonra şu olur mu, bu olur mu, kargoyu sen karşıla bari gibi yaklaşımlara girmeyelim. fiyat budur, almak isteyen alsın. get açmam veya kapıda ödeme ile göndermem münkün değildir, önce eft sonra kargo şeklinde gönderebilirim. aynı gün kargoya verebilirim.
15 limited, 31 limited ve 77 limited ile bir de nikon lensler ile takas imkanı vardır. altı üstü konuşulur
irtibat: 532 635 45 10