Arkadaşlar bugün yurtdışından bir abime k5 siparişi verdim. 1-2 güne onun eline geçer ve ardından Türkiye'ye gelecek birisini buluncada onunla bana yolluyacak. Ne zaman elime geçeceği belli değil. Ve benim de makinesiz kalma şansım yok. 3 Kasım'da İstanbula gideceğim. Eğer o tarihten önce gelirse satışı gerçekleştirebilirim. Yani benim makineyi satmam K5'in gelmesine bağlı.
Gelelim işin aslına, K7 mi satıyorum. Shutter sayısı 12.000'de makine temiz Toz, kir, pas, ezik, çizik yoktur.Fotoğrafları henüz yok herhangi bir makine arıyorum fotoğraflarını çekip koymak için.Makinenin LCD ve üst ekranlarında koruyucuları mevcut.
İsteyene 18-55mm WR lens ile birlikte satarım isteyene sadece BODY Olarak satarım. Fakat öncelikli olarak bodynin satılması gerekiyor. Lens'i tek başına body satılmadan vermiyeceğim. Makinenin kutusu malesef yok. CD'si ve Kullanım Kılavuzu mevcut.
Body Fiyatı olarak 1400 TL diyorum. İlgilenen arkadaşlar mesaj atabilirler.
Aynı zamanda ekstra lenslerimde mevcut 50mm. f/2 A ve 28-80mm FA lensler de var. Bunları body ile bağlantısız satabilirim istiyenlere. İstiyene sahibinden.com'a veya sanalpazar.com'a komisyonları tabi eklenerek 12 ay vadesiz GET ilan açabilirim. İstemeyene de zaten bir çok kişiden ürün temin ettim. Tanıyan tanıyor. Veya tanımıyorsanız da ürün temin ettiklerimden beni sorabilirsiniz.
İletişim için;
* İlan altına yazabilirsiniz.
* Özel Mesaj yolluyabilirsiniz.
* Mail adresi : hikmetsir@gmail.com
* Cep Telefonu : 0506 332 37 87 HİKMET SİR